Формула 1 разкри пред феновете ексклузивни кадри с прототипен модел

...
Формула 1 разкри пред феновете ексклузивни кадри с прототипен модел
Коментари Харесай

Формула 1 показа в действие прототип на болида за 2021-а

Формула 1 разкри пред почитателите извънредни фрагменти с прототипен модел на болида за 2021 година, когато се чакат революционни промени в спортните и механически регулации. Тестовата кола беше снимана в деяние посред аеродинамичен тунел, където се организират едни от първите проби.

През октомври всички фенове на „ кралските гонки” ще знаят в каква посока ще поеме шампионатът след приключването на настоящето групово съглашение сред Международната федерация по автомобилизъм (ФИА) и отборите-участници. През последните 12 месеца от ФИА изследват и създават аеродинамичния дизайн, който в по-малка или по-голяма степен ще бъде темперамент за 2021 година.

Въпросният тест във въздушния тунел на Заубер се организира при строго засекретяване, като от Ф1 въпреки всичко взеха решение да покажат част от фрагментите пред необятната общност. Концепцията на колата наподобява много достоверна, като включва обсъжданите сега 18-инчови джанти, промени по страничната структура на корпуса и на тип много опростено предно крило.

REVEALED: The first shots of the 2021 #F1 car model
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР