Формула 1 отхвърли кандидатурата на за влизане в спорта до

...
Формула 1 отхвърли кандидатурата на за влизане в спорта до
Коментари Харесай

Формула 1 засега отказа отбора на Андрети

Формула 1 отхвърли кандидатурата на за влизане в спорта до 2026 година Андрети получи утвърждение от Международната федерация по автомобилизъм през октомври, само че кандидатурата трябваше да бъде утвърдена и от управлението на спорта, което не се случи.

Според разбора на Формула 1 нов тим няма да добави спомагателна стойност през 2025 и 2026 година „ Нашият развой на оценка откри, че наличието на 11-и тим единствено по себе си няма да даде спомагателна стойност на шампионата. Най-значителният метод нов тим да обезпечи стойност е като бъде конкурентен. Ние не имаме вяра, че претендентът към този момент може да бъде конкурентен “, се споделя в известието.

Вратичката за Андрети е оставена отворена, тъй като през 2028 година отборът ще има мотори от „ Кадилак “. Дотогава тимът би трябвало да употребява мотори от други компании.

Шефове в Андрети са Майкъл Андрети и неговият баща Марио Андрети. Майкъл е бивш водач на Макларън и легенда в Индикар. Марио е международен първенец във Формула 1 през 1978 г.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР