Формула 1 обмисля възможността за второ състезание в КитайФормула 1

...
Формула 1 обмисля възможността за второ състезание в КитайФормула 1
Коментари Харесай

Формула 1 обмисля възможността за второ състезание в Китай

Формула 1 обмисля опцията за второ съревнование в Китай
Формула 1 обмисля опцията да провежда второ съревнование в Китай след актуалното в Шанхай, съобщи известна фигура в автомобилния спорт. Все още няма декларирани проекти за организацията на ново съревнование, само че това несъмнено ще повдигне още повече интереса към Формула 1 в Китай.

,,Би било прелестно да имаме още едно съревнование тук “, показа шефът във Формула 1, отговарящ за спонсорите и комерсиалното съдействие Мари Барнет пред публицисти в Пекин, представен от локалната осведомителна организация Сянхуа. „ Вероятно няма да се случи в скоро време, имайки поради какъв брой сбит е цикълът от надпревари, само че сигурно ще се радваме да имаме още един стадий от Формула 1 в Китай.

Шанхай е хазаин на надпревари от Формула 1 от 2004 насам и през април ще одобри съревнование номер 1000 в историята на спорта, като първото се организира през 1950. Барнет добави, че Китай постоянно е била дестинация за увеличение на интереса към Формула 1.,,Не може да бъдем тук единствено по време на трите дни в Шанхай. Трябва да демонстрираме интереса си по-често през годината, в опит да създадем по-голяма фенска маса в страната “, приключи той. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР