Формула 1 е отбелязала ръст на гледаемостта в САЩ с

...
Формула 1 е отбелязала ръст на гледаемостта в САЩ с
Коментари Харесай

Формула 1 бележи ръст на гледаемостта в САЩ над 50% за година

Формула 1 е отбелязала растеж на гледаемостта в Съединени американски щати с 54 %, по отношение на 2020 година Това демонстрират данните на ESPN - малкия екран, която излъчва шампионата на територията на страната.

Спрямо 2019 година нарастването е с 39 %.

През към този момент миналия сезон, приключил с сред Макс Верстаен и Люис Хамилтън, всяко съревнование е гледано приблизително от 934 хиляди фенове. Това е и връх за Съединени американски щати, като предходният подобен е от 1995 година - 748 хиляди души приблизително на съревнование.

Само последното съревнование в Абу Даби е следено от 963 хиляди фенове. В Съединени американски щати регистрират и часовата разлика, като в страната надпреварата беше излъчено сутринта. При по-късен начален час сигурно е щяла да бъде прескочена границата от 1 милион фенове.

Най-гледаното съревнование е през октомври - 1.2 милиона души. Тогава на пистата в Остин имаше 140 хиляди души за самото съревнование и 400 хиляди през целия уикенд.

Съединени американски щати регистрира голям растеж на интереса към Формула 1 в последните години. Това значително се дължи и на документалната поредност на " Нетфликс ", която беше възобновена за четвърти сезон.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР