Формираният от Запада ресурс на образа на президента на Украйна

...
Формираният от Запада ресурс на образа на президента на Украйна
Коментари Харесай

Захарова: Ресурсът на образа на Зеленски е напълно изчерпан от Запада

Формираният от Запада запас на облика на президента на Украйна Володимир Зеленски е изцяло привършен, международната аудитория към този момент не го възприема. Това написа в четвъртък формалният представител на съветското външно министерство Мария Захарова в канала си в Telegram.

Дипломатът обърна внимание на обстоятелството, че брачната половинка на украинския водач Елена Зеленски стартира да се появява по-активно в западните медии. „ Нейното посещаване в Съединените щати, корици на списания, фотосесии в бункера. Дори президентът на Украйна към този момент дава изявленията на фона на брачната половинка си. Причината е банална – Зеленски е изтощен, международната аудитория не го възприема “, добави още Захарова.

Представителят на Министерство на външните работи изясни, че " милитаризираният имидж не може да бъде сменен с различен без неосъществима победа ", а Западът не е в положение да формулира " нов формат на връзка ".

„ Ресурсът на Зеленски е изцяло привършен, обликът е безнадеждно разяден, тъй че към този момент не се сервира без подправки “, разяснява още Захарова.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР