Формирането на кабинет е нелека задача при прокараните червени линии.

...
Формирането на кабинет е нелека задача при прокараните червени линии.
Коментари Харесай

Петков към Радев: Готови сме на разговор с всички, независими от задкулисието

Формирането на кабинет е нелека задача при прокараните червени линии. Това съобщи президентът Румен Радев по време на диалозите с " Продължаваме промяната " - първата политическа мощ, която е поканена през днешния ден на съвещания. Но българските жители чакат разговор, проблемите да се вземат решение. В изискванията на една световна рецесия порастват всеки ден. Знаете, че липса на дълготраен контракт за доставка на газ вещае студена зима и колапс на бизнеса, напомни президентът.

Не сме емитирали 8,5 милиарда дълг според закона за бюджета, лихвите порастват, напомни президентът.

За да се оправим с всичко, ни би трябвало работещ парламент, не договорка за ново държавно управление, а дейно ръководство със стратегически небосвод, акцентира Радев.

Готови ли сте да участвате и подкрепите държавно управление с мандат на други политически сили, попита президентът.

Осъзнаваме виновната позиция, в която сме. Искам да ви уверя, че най-страшните сюжети са значително вкарване на спомагателен боязън в обществото.Това съобщи Кирил Петков по време на консултациите на " Дондуков " 2Азерският газ ще потече на цената на досегашните снабдители. Икономиечското положение е фрапантно откъм външно привнесена инфлация, само че държавното управление до момента, макар рецесиите, се оправя доста добре. Но осъзнаваме голямата отговорност към българския народ.

Готови сме да говрим със всички партии, които не са подвластни от подмолни сили, увери Кирил Петков президента.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР