Формирането на Бюджета стана след широко обществено обсъждане. Съобразили сме

...
Формирането на Бюджета стана след широко обществено обсъждане. Съобразили сме
Коментари Харесай

Румен Гечев обясни защо БСП не се включи в общата позиция за Украйна

Формирането на Бюджета стана след необятно публично разискване. Съобразили сме го и с европейските трендове. Опозицията повтаря нашите рецензии отпреди няколко месеца. Това съобщи депутатът депутатът от ПГ на „ за България ", зам.-председател на Комисията по бюджет и финанси Румен Гечев в предаването „ Още от деня “ по Българска национална телевизия.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия-Украйна 602
По думите му би трябвало лечебните заведения да престанат да са търговски сдружения.

„ Имаме превъзходни лекари, само че организацията на болничната помощ е на комерсиална основа и това не може да продължава “, безапелационен бе Гечев.

„ Нашите причини са свързани със здравните системи на другите страни-членки. Паричните потоци в опазването на здравето би трябвало да се употребяват по-ефективно, а не това да стана за сметка на пациентите “, съобщи Румен Гечев.

Във връзка с отхвърли на да се включи в декларацията против анексирането на Донецката и Луганската национални републики от Русия, Румен Гечева съобщи:

„ Това е разбираемо. В обединението ние сме четири партии с разнообразни идеологии. По отношение на Украйна имаме разнообразни позиции. Не бива виновността да е едностранна и да се хвърля виновността самичък върху Русия. Нека си спомним кой пръв наруши Минските съглашения, упорства за търсене на спокойно позволение на рецесията. Това са две славянски страни и ние сме против ескалацията, която би се отразило и на други прилежащи страни “, акцентира Гечев.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия-Украйна 602  Германия може да изпрати още военни по източния фланг на НАТО Германия може да изпрати още военни по източния фланг на НАТО  Екатерина Захариева: България няма да бъде застрашена от прекъсване на газовите доставки Екатерина Захариева: България няма да бъде застрашена от прекъсване на газовите доставки  Станишев осъди признаването на Донецк и Луганск от Русия Станишев осъди признаването на Донецк и Луганск от Русия
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР