Формацията на Кирил Петков и Асен Василев Продължаваме промяната, която

...
Формацията на Кирил Петков и Асен Василев Продължаваме промяната, която
Коментари Харесай

Продължаваме промяната е започнала разговори за правителство с ДБ, БСП и ИТН

Формацията на Кирил Петков и Асен Василев " Продължаваме промяната ", която завоюва предварителните парламентарни избори, към този момент е почнала договаряния за поддръжка на предстоящ кабинет. Това заяви пред БНР Даниел Лорер , който е един от създателите на партията.

" Днес приказваме с " ИТН ", и. Предвид динамичната обстановка в техните управления, диалозите сега са неофициални и се надяваме до края на деня, довечера да можем да споделим с медиите по какъв начин напредваме ", сподели той пред националното радио.



Снимка: БГНЕС
Кой завоюва и кой загуби от последните парламентарни избори?
Изборите 2 в 1 за президент и парламент отминаха, а резултатите са към този момент на съвсем 100% ясни. Те демонстрират съществени разбърквания при разпр...

Припомняме, че по-рано през днешния ден водачът на Българска социалистическа партия в оставка Корнелия Нинова , че ще взе участие в диалози с " Продължаваме промяната ".

От " Демократична България " са удостоверили пред радиото, че в късния следобяд ще се срещнат с представители на Политическа партия.

Към ГЕРБ-СДС и Движение за права и свободи не са отправяни предложения за диалози, а с " Възраждане " няма да се водят договаряния, защото от групировката на двамата някогашни министри не одобряват изискването на Костадин Костадинов за отпадане на всички ограничаващи ограничения.

А кой завоюва и кой загуби от последните парламентарни избори и какви са последните резултати -!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР