Формация Левицата, в която влизат Изправи се БГ на Мая

...
Формация Левицата, в която влизат Изправи се БГ на Мая
Коментари Харесай

Мая Манолова излезе на палатка пред паметника на Съветската армия

Формация " Левицата ", в която влизат " Изправи се БГ " на Мая Манолова, АБВ на Румен Петков, Д21 на Татяна Дончева и някогашни фрагменти на Българска социалистическа партия, провежда " палатков лагер " против премахването на Паметника на Съветската войска. Палатковият лагер в Княжеската градина до паметника на Съветската войска беше ситуиран в сряда по обед, като основателите носеха фотоси на комунистически и руски монументи в други страни, които са непокътнати.

Според уредниците - това са  " ефикасни дейности в отбрана на Паметника на руската войска "  и настояват  " да се приключи войната против историческото завещание и паметниците ".

Лидерът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов също разгласи, че ще се включи в отбраната на монумента, който съгласно негови изказвания ще бъде демонтиран тази нощ.  „ Тази нощ (на 9 против 10 август) ръководещият колониален режим ще се опита да унищожи Паметника на Съветската войска. Сега, откакто осветлихме долнопробно лицемерният им проект, може да анулират датата на събарянето за някоя от идващите вечери, само че все пак софийската организация на „ Възраждане “ през днешния ден /б.р. сряда/ от 19 ч. ще бъде пред паметника. Както неведнъж сме го заявявали, ще създадем каквото е належащо, с цел да не допуснем реституция на фашизма в България. Управляващият фашистки режим би трябвало да бъде спрян и ще бъде спрян, а по-късно представителите му ще бъдат съдени за закононарушенията си “, написа Костадинов в профила си в обществените мрежи.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР