Форматът на церемонията за официалната снимка на държавните и правителствените

...
Форматът на церемонията за официалната снимка на държавните и правителствените
Коментари Харесай

Тръмп и Путин не успяха да се ръкуват на срещата на Г-20

Форматът на церемонията за формалната фотография на държавните и държавните водачи на страните от Г-20, а също и поканените на форума в Буенос Айрес ръководители на интернационалните организации, не е разрешил на президентите на Руската федерация и Съединени американски щати – Владимир Путин и Доналд Тръмп – да си разменят по някоя дума или даже да си свидлив ръцете, предава TACC, написа " Фокус ". Лидерите са се отправили към особено квалифициран подиум и са заели мястото си. Тъй като уредниците са получили местата от двете страни на Путин и Тръмп, двамата даже не са се ръкували. След приключването на фотосесията всички участници в срещата са влезнали бързо в залата за срещи и не са имали време да приказват по пътя към нея.

На церемонията по снимането на формалните фотоси Тръмп е имал опция да приказва в резюме с френския президент Еманюел Макрон и с японския министър председател Шинцо Абе, а в заседателната зала е приказвал с английския министър председател Тереза Май.

Според публицисти от пресцентъра на Белия дом на церемонията по снимането до Тръмп са стояли Макрон и Абе, а френският президент е приказвал с американския водач, като е сложил ръка на гърба му. Тръмп е провел другарски диалог с Абе, който е бил наоколо.

В заседателната зала президентите на Руската федерация и Съединени американски щати са седнали на кръгла маса през няколко стола един от различен. Тръмп е заел мястото си до министър-председателя на Англия и е разговарял с нея известно време. Путин е поздравил „ топло “ седящия до него, престолонаследникът на Саудитска Арабия Мохамед бин Салман. Докато другите посетители са седели, те са траяли да водят многолюден диалог.

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР