Форматът на Като две капки вода, който се излъчва с

...
Форматът на Като две капки вода, който се излъчва с
Коментари Харесай

Зрителите не спестиха оплюването на единия от водещите на Капките

Форматът на " Като две капки вода ", който се излъчва с благотоворителна цел в първите три епизода, сътвори спорни настроения у феновете, видя  Plovdiv24.bg. Първият епизод беше ориентиран и отдаден на насилието към децата.Всъщност огромна рецензия имаше към единия от водещите, който съгласно огромна част от хората не беше на място -  Ани Салич, към нея коментиращите във фейсбук бяха безапелационни.

Ето и част от мненията:

Николай Дойнов си е сериозен публицист само че става единствено за новинар,  само че не и да прави оценка и разяснява фалшификати. Не се вписва в журито. Илиана Раева в " Денсинг старс " се правеше на специалист по танците,  а в този момент по имитациите. Само Халваджиян и Ешкенази са положително попадение. Ани Салич също не се вписва в това шоу. Въпреки че идеите са съществени, тя прекалява с драматизма, а и тя е като евангелистите, където споделят давайте десятък, а Салич споделя - дарявайте 5 лева В последна сметка всеки самичък ще реши да дава ли пари, или не.Д ецата са готини и надарени, само че някои песни дали са подобаващи за тях, като образец Бомба на Кинг Африка, песента на Рей Чарлз. Те са прекомерно комплицирани песни за дребни деца. Помня по какъв начин Краси Радков не му стигна въздух, когато беше Кинг Африка предходната година.

Много ми беше занимателно, а това Ани Салич да пита децата за тяхното мнение по този въпрос ми направи положително усещане, тъй като доста родители въобще не се интересуват от мнението на децата си, нито от техните стремежи. Браво на Ани Салич. На моменти се разплаквах.

Салич стои неуместно. И като визия, и като водещ!

Типично по български всичко да оплюем. Ани е лице на УНИЦЕФ за България.

Започват доста зле. Откъде я измъкнаха тая Салич. Командори вместо да води. Нещо се е объркала. Ще си помисля дали ще ги виждам. Аз новините не виждам поради нея, че и напудреният ѝ сътрудник, та " Капките ". Тая проваля тотално предаването. За в този момент върви доста мъчно.

 

Салич стои на сцената, като пенсионерка пред блока, с някаква необятна тога, кърши ръце пред тялото, а за несполучливата промяна по лицето да не приказваме.... И какво прави там и тя не знае горката.... Лошо попадение този път за водещ

Толкова ли нямаше кой различен да бъде поканен за водещ, вместо Салич. Защо не Елена Петрова, да вземем за пример, нали е дипломат на УНИЦЕФ

Много подправена Салич....

Салич по какъв въпрос е там??? Само скапва предаването. То не, че ѝ дават думата, а тя се мъчи да я вземе горката…Много тъп избор!

Иначе всички са неповторими!!!

Тоалетът на водещата е втрещаващ... дали може да се измисли нещо по-грозно..

Пълнаааа пищност. Салич и Дойнов. Ще повърна......... Тия продажни журналистически протежета....... Тва е грях, да се приказва за щастието на деца от такива....... Господ гледа и си знае работата

Ани Салич бременна ли е???

Като видя Ани Салич и променям канала. Да си смени името, но не е преференциално.

Каузата е страхотна, участниците се оправят съвършено, песните са топ ще изпратя смс, но за какво тримата водещи непрестанно приказват дружно и се надвикват. Не са ли правени подготовки, с цел да се чуе по какъв начин звучат.

 

Всичко супер,ама Ани Салич скапва всичко....нулева симбиоза сред нея и водещите. Убива се живеца на предаването. Каузата е страхотна, само че това предаване се гледа, с цел да разпуснем. Постоянното увещание на мрачната част от живота тотално изцежда заряда на предаването, добави и неприятното водене на предаването и става провал... 

Все отново във връзка с осъществяванията на децата феновете бяха по-снизходителни, а изключително въление сътвори присъединяване на Деси Слава и Елена и тяхното осъществяване на  " Притури се планината “ на Стефка Съботинова!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР