Форматът на групата Г-20 е важен, но при сегашните условия,

...
Форматът на групата Г-20 е важен, но при сегашните условия,
Коментари Харесай

Кремъл: Изключването на Русия от Г-20 няма да е смъртоносно

Форматът на групата Г-20 е значим, само че при сегашните условия, в случай че Русия бъде изключена от формата, за нея това " няма да е смъртоносно “, съобщи пред публицисти прессекретарят на Кремъл Дмитрий Песков, представен от ТАСС.

Вчера американският президент Джо Байдън съобщи, че работи за изключване на Русия от Г-20, само че призна, че някои страни не са съгласни с сходна стъпка. 

„ Що се отнася до формата Г-20, той е значим. Но въпреки това, в сегашните условия, когато огромна част от участниците в този формат се намират - по своя самодейност, в положение на икономическа  война с нас, няма да стане нищо смъртоносно. Макар че във всеки случай Русия въпреки всичко взима поради и мнението на другите участници в този формат и ще бъде подготвена, в случай че това е допустимо, да взима присъединяване “ в работата на групата, акцентира Песков. 

„ Очевидно е, че в изискванията на нарушение на всички правила на Световната комерсиална организация и на интернационалното право, несъмнено, би трябвало да се основават нови вектори на връзките във всички области. Точно с това и ще се занимаваме “, заключи Песков. 

Той означи, че Съединени американски щати не престават своята линия на уединяване на Русия, само че уточни, че доста страни избират по-балансиран и здравомислещ метод към протичащото се. „ Поради това сходна политика всъщност е несъстоятелна и, несъмнено, не може да реализира задачите си “, сподели още представителят на Кремъл.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР