Форд Транзит продават за 350 лева публичните изпълнители от НАП

...
Форд Транзит продават за 350 лева публичните изпълнители от НАП
Коментари Харесай

Кола за 350 лв. продава НАП в Хасково

" Форд Транзит " продават за 350 лв. обществените реализатори от Национална агенция за приходите в Хасково. Автомобилът е пътнически, 8+1 места и е над 20-годишен, което изяснява преференциалната му цена. Може да бъде персонално огледан от кандидат-купувачите от до 23 март в това число на адрес в Хасково след спогодба със служителя на Национална агенция за приходите, който дава отговор за продажбата.
През тази и идната седмица офисът на Агенцията в Хасково предлага още три транспортни средства в два разнообразни търга. Лек автомобил " Рено Канго ", създаден през 2003 година, може да бъде платен при първична цена 1 400 лв.. Намира се също в Хасково и може да бъде забелязан преди 20 март. " Пежо " 407 2.0 от 2005 година е оценен на 3 450 лв., а товарен автомобил MAN от 1991 година – за 10 725 лв.. Двете транспортни средства са на адрес в Харманли и са налични за огледи до 23-ти този месец.

Техническите характерности на колите, крайните периоди за внасяне на депозит в размер на 20% от в началото оповестените им цени, крайните периоди за подаване на ценови оферти и координатите на обществените реализатори, отговарящи за продажбите са оповестени в електронната страница на Национална агенция за приходите - www.nap.bg в рубриката „ Продажби “.

С приходите от продажбите отчасти или напълно ще бъдат погасени данъчни и осигурителни отговорности на досегашните им притежатели.

От офиса на Национална агенция за приходите в Хасково припомнят, че продажбата на актив е последна мярка, прилагана за наложително събиране на отговорности към бюджета. От Агенцията предлагат при финансови усложнения и неспособност за заплащане в период на дължими налози и осигуровки, жителите и сдруженията да се обръщат навреме към обществените реализатори от дирекция   " Събиране “./Марица

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР