Ford постигна голям успех през последната година, затвърждавайки лидерството си

...
Ford постигна голям успех през последната година, затвърждавайки лидерството си
Коментари Харесай

FORD отчита страхотна 2022 г на европейската и световна сцена

Ford реализира огромен триумф през последната година, затвърждавайки водачеството си в в редица основни сегмента и моделни линии. Несъмнено Ford се подрежда измежду водачите освен на европейския, само че и на международния пазар, предлагайки цялостна гама и решения, които да покрият потребностите на всеки консуматор.

•Форд е водач в Европа с лекотоварната си гама за 8-та поредна година, увеличавайки пазарният си дял. Начело на триумфа беше Ford Transit Custom, който предходната година още веднъж беше най-продаваният еднотонен ван в Европа. Transit Custom беше и най-продаваният автомобил като цяло във Англия, където Ford разшири пазарното си водачество до 57 поредни години. Като част от огромно внедряване на нови артикули и услуги, Ford Pro пусна напролет на 2022 година напълно електрическия ван E-Transit, който от юни предходната година води месечните продажби в сегмента на двутонните EV ванове. Ford Pro също по този начин разкри своята интегрирана платформа от програмен продукт, зареждане, обслужване и финансиране, особено основана за ускорение на продуктивността и устойчивостта на бизнеси от всевъзможен размер в цяла Европа.

•E-Transit бързо се трансформира в най-продавания електрически ван във Англия в двутонния сегмент, като през предходната година са получени над 1750 поръчки от клиенти за доставка и дистрибуция, супермаркети и наеми, в това число DPD, DHL, Ocado и Speedy. Миналата година E-Transit беше разгласен за най-хубав ван от седем обекта, в това число What Van? и Parkers, измежду общо 11 награди във Англия, получени през 2022 година

•Kuga е най-продаваният plug-in хибрид (PHEV) в Европа през 2022 година
„ Знаем, че доста от нашите клиенти, които желаят да се откажат от стандартен бензинов или дизелов автомобил, може да не са подготвени да се ангажират с изцяло електрифицирано транспортно средство и фактът, че Kuga Plug-In Hybrid е най-продаваният PHEV в Европа, потвърждава това че това е верният избор за доста от тези клиенти, ” сподели Глен Гулд, шеф на автомобилната линия на Ford Kuga. „ Автомобили като Kuga Plug-In Hybrid са решаваща част от уговорката на Ford към електрифицирано бъдеще. “ Налични удобни седалки, създадени от Ford, сертифицирани от водещата организация за гръбначно здраве AGR за усъвършенстван комфорт и поддръжка.

•Ford Mustang (който означи своя 58-ми рожден ден през миналата година) е най-продаваният състезателен автомобил в света за седма поредна година, съгласно оценените от Ford последни данни на S&P Global Mobility за регистрациите на нови леки коли. „ Когато запалянковци от целия свят сядат в Mustang, те отключват това изключително чувство за независимост и странствуване, което дружно с емблематичния дизайн, изключителните мотори и международната общественост от буйни поддръжници трансфораха Mustang в най-продавания състезателен автомобил в света за седма поредна година. “ Кумар Галхотра, президент на Ford Blue

•Ford Ranger – пикап номер едно в Европа. „ Наистина сме вложили доста в идващото потомство Ranger, с цел да вдъхновим притежателите да вършат повече от това, което обичат да вършат, с функционалности, които ги предизвикват да изследват нови хоризонти. “ Гари Боус – Дитректор за ръководство на продуктовата линия

•Форд затвърди превъзходството с F-серията пикапи, които за 40 поредни години са най- продаваният автомобил в Съединени американски щати. Успехът е законосъобразен, само че и важен поради неналичието на съставни елементи и чипове през цялата 2022 година.

•Логично електрическият F-150 Lightening стана и камион/пикап на Америка за 2023 година С лансирането си през 2022 г, автомобилът стана най- продаваният електрически пикап, а Форд са втори по продажби на електрически коли в Съединени американски щати.

•F-150 ОБЯВЕН ЗА ТРЕТА ПОРЕДНА ГОДИНА ЗА ПИКАП С НАЙ-ВИСОКА ОЦЕНКА. Главният редактор на Edmunds Алистър Уивър сподели: „ От десетилетия Ford F-150 е работен кон на Америка и в никакъв случай не е бил в по-добра форма. Той е по-иновативен, по-привлекателен за шофиране и по-гъвкав от всеки път. Никой не схваща потребностите на актуалния покупател на пикапи по-добре от Ford и никой не основава по-добър пикап. ”

*Източник: www.ford.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР