„Форд Мотор Къмпани” предупредиха британския премиер Тереза Мей, че ще

...
„Форд Мотор Къмпани” предупредиха британския премиер Тереза Мей, че ще
Коментари Харесай

Форд с предупреждение към Мей: Местят бизнеса си заради брекзит

„ Форд Мотор Къмпани” предизвестиха английския министър председател Тереза Мей, че ще реалокират бизнеса си отвън Острова, оповестява „ Ройтерс”, базирайки се на техен източник, поискал анонимност.
Край на евтините коли от Англия при брекзит без договорка Колите са в пъти по-евтини, тъй като са с десен волан
В телефонно позвъняване автомобилният колос е декларирал, че имат няколко различни страни, в които могат да изнесат производството си и към този момент са почнали подготовка за сходна крачка.
Брекзит като Апокалипсис Германецът Михаел Киршнинг се притеснява, че след брекзита ще настъпи недостиг на артикули и се е трансформирал в така наречен "препер ", или човек който се презапасява
Американската автомобилна компания създава два типа мотора във Англия. През януари „ Форд” оповестиха, че брекзит без договорка ще им коства към 1 милиарда $.
bTV Репортерите: Спирка BREXIT След следващия избор в Народното събрание, датата не беше отсрочена и дните за финални сделки са преброени
От автомобилния отрасъл сигнализираха, че излизането на Англия от Европейския съюз без съглашение ще вдигне цените, ще затрудни доставките и ще докара до редуциране на чиновници. По проект Кралството би трябвало да напусне Европейски Съюз на 29 март.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР