Ford изтегля близо 1,9 милиона SUV-а Ford Explorer в САЩ

...
Ford изтегля близо 1,9 милиона SUV-а Ford Explorer в САЩ
Коментари Харесай

Ford изтегля почти 1,9 милиона по-стари SUV-ове Explorer заради разхлабени елементи на тапицерията, които могат да увеличат риска от катастрофа

Ford изтегля близо 1,9 милиона SUV-а Ford Explorer в Съединени американски щати заради разхлабени скоби, които могат да се отделят, което разрешава на панелите на облицовката на предното стъкло да се политане, до момента в който транспортното средство се движи с магистрални скорости.

Изтеглянето обгръща Explorers от моделните години от 2011 до 2019 година

Изтеглянето се отнася за скоби за задържане на А-колона, които държат тапицерията, която покрива опорите на покрива на автомобила от предното стъкло. „ Скобите за задържане на тапицерията на А-колоната може да не са вярно захванати, което разрешава на тапицерията да се отдели “, съобщи Ford Motors в уведомление, изпратено до Националната администрация за сигурност на придвижването по пътищата (NHTSA), потвърждавайки изтеглянето. Летящите елементи могат да усилят риска от злополука, сподели организацията, както за водача на транспортното средство, по този начин и за другите на пътя.

следствие на спортните транспортни средства след приемане на 164 тъжби по отношение на обособяване на тапиц...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР