Ford Europe ще съкрати 3800 работни места в целия регион,

...
Ford Europe ще съкрати 3800 работни места в целия регион,
Коментари Харесай

Ford съкращава 3800 работни места в Европа през следващите 3 години

Ford Europe ще редуцира 3800 работни места в целия район, защото огромният производител на коли подхваща първите си стъпки за прекосяване към произвеждане на електрически транспортни средства до 2035 година, разгласи във вторник автомобилната компания.

Решението на компанията ще засегне най-вече Германия и Обединеното кралство, където ще бъде съкратени надлежно 2300 и 1300 работни места, до момента в който останалите съкращения на още 200 позиции се отнасят за останалата част от Европа.

" Проправянето на пътя към стабилно печелившо бъдеще за Ford в Европа изисква широкообхватни дейности и промени в метода, по който създаваме, произвеждаме и продаваме коли на Ford “, сподели Мартин Сандър, генералният управител на Ford за електрически транспортни средства в Европа.

" Търсенето на дейностите по създаване на артикули в международен мащаб понижава, тъй като действителността е, че откакто технологията бъде създадена, е доста по-лесно да се конфигурира неведнъж в бъдещи транспортни средства ", означи пред " Файненшъл таймс " ръководителят на Ford за Англия Тим Слатер.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР