Фондацията на Джордж Клуни и неговата съпруга Амал - Клуни

...
Фондацията на Джордж Клуни и неговата съпруга Амал - Клуни
Коментари Харесай

Клуни за справедливост ще следи развитието на случая Навални

Фондацията на Джордж Клуни и неговата брачна половинка Амал - " Клуни за правдивост " ще следи процеса против съветския опозиционен водач Алексей , съобщи БГНЕС. Фондацията е основала специфичен екип от правни специалисти, които ще следят дали процесът против Навални протича според интернационалното право. " В момента Навални е в пандиза въз основата на обвиняване, което бе несъмнено от Европейския съд за правата на индивида /ЕСПЧ/ като явно безразсъдно и заради тази причина Русия би трябвало да заплати на Алексей Навални обезщетение. Поради тази причина нашият екип ще следи развиването на случая. Ще оповестяваме дали делото е в прорез с интернационалните закони и дали се съблюдава правото на свободно изложение и обективен развой ", се споделя в особено известие от Фондацията " Клуни за правдивост ".
Припомняме, че опозиционерът Алексей Навални бе задържан на 17 януари на летище Шереметиево, незабавно откакто стъпи на съветска земя. Той се върна в родината си след лекуване в Германия поради отравяне с нервнопаралитичното вещество Новичок. Причината за задържането му бе " неведнъж нарушение на изпитателния период на условните присъди " . Навални има две условни присъди по делата “Кировлес ” и “Ив Роше ”. Първият случай е обвързван с обвинявания за заграбване на повече от 16 милиона рубли, вторият – с кражба на над 30 милиона рубли. Навални не се признава за отговорен и счита правосъдното гонене за политически стимулирано.
 След фамилна покруса: Отиде си докторът от Омск, лекувал отровения Навални След фамилна покруса: Отиде си докторът от Омск, лекувал отровения Навални
Заместник-главният доктор на болничното заведение в Омск, където избавиха отровения Алексей Навални след припадъка му в самолета, е умрял ненадейно...
Международната общественост реагира неотложно на арестуването на опозиционера и прикани управляващите в Москва да го освободят неотложно. Два поредни уикенда на територията на Русия се организираха протестни акции с искане за освобождението на Навални, в резултат на което имаше хиляди арестувани по обвиняване за нарушение на противоепидемичните ограничения.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР