Фондацията на Джордж и Амал Клуни, посветена на хората, които

...
Фондацията на Джордж и Амал Клуни, посветена на хората, които
Коментари Харесай

Ан Хатауей, Мерил Стрийп и Емили Блънт отново заедно - 17 години след Дяволът носи Прада

Фондацията на Джордж и Амал Клуни, отдадена на хората, които с делата си способстват за справедливостта и положителното в света, провежда своето второ публично годишно събитие. То се състоя през миналия четвъртък, 28-ми септември, в Нюйоркската социална библиотека.
 Амал и Джордж Клуни в компанията на други известни персони на блестящо събитие за добра идея
Когато Амал и Джордж Клуни съберат едни от най-големите звезди на блестящо събитие

В името на добра идея

На събитието участваха редица звезди и известни персони, в това число и главната част от звездния екип на " Дяволът носи Прада ". Мерил Стрийп, Ан Хатауей и Емили Блънт се събраха още веднъж дружно на едно място цели 17 години след излизането на паметния филм.

Стрийп и Хатауей даже позираха една до друга пред фотографите, усмихнати, прегърнати и очевидно удовлетворени от взаимната си компания.

На симпатичния кадър виждаме 74-годишната Мерил, която е относително семпла в напълно черния си отбор си, в който единственият по-екстравагантен акцент са блестящите камъни върху блузата.

За сметка на това 40-годишната Хатауей е нейна цялостна противиположност - в яркозелената искряща рокля на Versace, дълга до земята, с карета и флорални приложения. Допълнение към нея е сребристата чанта и диамантените бижута, които придават спомагателен искра на визията.

И въпреки към фотографията да не се причисли, тя също присъстваше на събитието, дружно със брачна половинка си Джон Красински. Изборът на 40-годишната актриса бе елегантна алена рокля без ръкави на Zuhair Murad с надълбоко деколте, дребна чанта в същия цвят и огромни, блестящи обици.

Още си с появяването си през 2006 година " Дяволът носи Прада " се трансформира в обичан на мнозина, и като се изключи че имаше облага от 326 милиона $, донесе на Стрийп и номинация за Оскар, напомня People.

След излизането на кино лентата и остават в положителни другарски връзки, които постоянно показват на обществени събития. Всъщност факт е че, ролята си Ан получава точно с помощта на Мерил, която я предлага на продуцентите.

Преди това те се свързват с Рейчъл Макадамс, която обаче отхвърля присъединяване, освен това цели три пъти. Скарлет Йохансон, Натали Портман, Кейт Хъдсън и Кирстен Дънст също са били обсъждани за ролята.
 Ан Хатауей, Седмица на модата Ню Йорк и по какъв начин актрисата ни подсети за
Дяволската задявка на Ан Хатауей

16 години по-късно

" Спомням си, че сега, в който разбрах, че съм определена за продукцията, започнах да скачам от наслада из жилището си ", спомня си Ан Хатауей. " В този миг ми гостуваха другари и аз просто изтичах при тях и изкрещях: " Ще вземам участие в " Дяволът носи Прада. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg