Фондацията на арх. Пламен Мирянов Нашият дом е България организира

...
Фондацията на арх. Пламен Мирянов Нашият дом е България организира
Коментари Харесай

Фондация Нашият дом е България с два тържествени концерта на скалния феномен „Божия мост“ през май

Фондацията на арх. Пламен Мирянов " Нашият дом е България " провежда два грандиозни концерта на скалния феномен „ Божия мост “ край Враца.

Културните мероприятия са планувани за 14 и 15 май, а празничната стратегия е отдадена на цели три огромни празника - Възкресение Христово, Деня на българската книжовност и Петдесетница.

На сцената измежду природата ще излязат Невена Цонева, Софийски свещенски хор с диригент ставрофорен иконом Кирил Попов, Кварто квартет и другари, женски хор " Ваня Монева " и доста други.

Очаквайте също и вълнуващи християнски беседи и проповеди денем от богослови и духовни лица. Концертната стратегия ще стартира в следобедните часове и ще продължи до ранните сини вечерни часове, когато причудливият неръкотворен мост ще бъде видоизменен под багрите на художественото осветяване.

Ще бъдат показани тържествени църковни песнопения, инструментални пиеси от древността и съвремието, рецитали на текстове от Светото писание и фолклорни осъществявания.

Тазгодишният концерт " Мост на небесата " е следващ от едноименната серия изяви, проведени от фондация " Нашият дом е България " и в частност от арх. Пламен Мирянов. Ежегодно концертите са отдадени на Великден и Деня на българската книжовност и просвета, по тази причина се организират през този интервал от годината. Изявите са с патриотична, пасхална, религиозна тема, а неповторимите светлинни резултати вършат преживяването божествено.

Билетите за патриотичните концерти, планувани за 14 и 15 май 2022 година ще бъдат налични в мрежата на Ивентим.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР