Фондацията на американския актьор Джордж Клуни планира да даде 2,25

...
Фондацията на американския актьор Джордж Клуни планира да даде 2,25
Коментари Харесай

Смейство Клуни дарява над 2 млн. долара на сирийски бежанци

Фондацията на американския артист Джордж Клуни възнамерява да даде 2,25 милиона $ за разкриване на седем учебни заведения за 3000 сирийски деца бежанци в Ливан, предадоха международните организации.

Джордж Клуни и брачната половинка му Амал обявиха, че фондацията желае да не разреши хиляди младежи да станат " изгубено потомство ".

Джордж Клуни ще съди френско списание поради папрашки фотоси (СНИМКИ)

" Те са жертви на географията и събитията, само че това не значи, че няма вяра ", споделиха те.

" С тази самодейност ние целим да помогнем за обезпечаване на обучение за сирийските деца бежанци и за това да могат да станат бъдещите водачи, от които обезверено се нуждае тяхното потомство ", обявиха Джордж и Амал Клуни.

Джордж Клуни продаде компанията си за текила

Освен " Фондация Клуни за правдивост " в плана вземат участие фирмите " Google " и " Хюлет-Пакард ".

Детският фонд на Организация на обединените нации (УНИЦЕФ), който управлява плана, сподели, че поддръжката на семейство Клуни е " вложение в бъдещето на целия район ".

Джордж и Амал Клуни към този момент се радват на близнаци

Според УНИЦЕФ Ливан към този момент е оценил положителните планове на звездната двойка. Ливанският министър на образованието Маруан Хамаде съобщи, че Ливан е " надълбоко благодарен " на семейство Клуни. По тематиката Джордж Клуни: С Амал към този момент няма да пътуваме до Ирак, Судан и Конго Джордж и Амал Клуни ремонтират имението в Бъркшир Джулия Робъртс към Клуни: Родителството е " извънредно доста сълзи "
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР