Фондацията Archewell на принц Хари и Меган Маркъл е събрала

...
Фондацията Archewell на принц Хари и Меган Маркъл е събрала
Коментари Харесай

Фондацията Archewell на принц Хари и Меган Маркъл е събрала 13 млн. долара

Фондацията Archewell на принц Хари и Меган Маркъл е събрала 13 млн. $ и е раздала 3 млн. $ за благотворителни дела, стана ясно.

Благотворителната фондация на двойката, основана след отдръпването им от кралските постове, разгласява отчет от 24 страници, в който в детайли са разказани идеите, които са били подкрепени от дарените от тях пари от основаването ѝ през 2020 година, измежду които са имунизациите Covid и афганистанските бежанци.

Парични средства бяха дарени и на Световната централна кухня, както и на план за създаване на детска площадка в Увалде, Тексас, където предходната година в учебно заведение беше осъществено всеобщо ликвидиране с огнестрелно оръжие, при което починаха 19 деца и двама учители.

Това се случва на фона на разтърсванията в организацията на двойката Archewell, при които двама основни чиновници оповестиха, че ще изоставен поста си.

Фара Тейлър, която е началник на маркетинговия екип на Archewell Productions, и ръководителят на вътрешното наличие Бен Браунинг ще изоставен организацията.

И двамата са работили по спорния документален филм на Хари и Меган за Netflix и никой от тях не е сменен.

Ашли Хансен, началник на отдел " Комуникации " в Archewell, съобщи пред Telegraph, че и двете " надминаха упованията и оставиха своя отпечатък в културния дух ".

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР