Фондация “За Нашите Деца за 14-ти път ще проведе най-голямото

...
Фондация “За Нашите Деца за 14-ти път ще проведе най-голямото
Коментари Харесай

Вечер на добродетелите на фондация “За Нашите Деца” ще набира за 14-ти път средства в подкрепа на деца в риск и техните семейства

Фондация “За Нашите Деца ” за 14-ти път ще организира най-голямото си благотворително събитие - , на 16 октомври от 19:00 ч. в Sofia Event Center. За поредна година вечерта ще сплоти на едно място близо 300 посетители, представители на дипломатическите, културни и бизнес среди, както и локалната и изпълнителна власт, към идеята на организацията в поддръжка на ранното детско развиване. 

Вечер на добродетелите ще премине под надпис “Вечерта на най-голямото семейство “ и ще даде опция на гостите да се допрян по един несравним метод до действителните ориси на деца и фамилии, изменени с поддръжката на експертите на фондацията и всеки самостоятелен и коорпоративен донор, част от огромното семейство на организация. По традиция, тя включва и артистична стратегия, в която ще вземат присъединяване известни български актьори, които ще допринесат към идеята със своя гений.  

Водещи на вечерта ще са актрисата Весела Бабинова и артистът Христо Пъдев.  На сцената на Вечер на добродетелите ще се качи и една от най-ярките млади звезди на българската известна музика Дара Екимова. “Вечерта на най-голямото семейство ” ще потопи гостите в осъществяванията на Владимир Михайлов, артист и музикант,  Михаела Ненова, цигулар, Борис Христов, финалист в “Гласът на България ”, Валерия Стоянова, актьор и музикант, Пейо Филипов, Мария Маринова и Даниела Николова, реализатори от “Camino ” и младите актьори от музикално учебно заведение XS Artists.  
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР