Фондация Стилиян Петров вече има активен DMS (Donors Message Service)

...
Фондация Стилиян Петров вече има активен DMS (Donors Message Service)
Коментари Харесай

Фондацията на Стилиян Петров вече има активен DMS за дарения

Фондация " Стилиян Петров " към този момент има деен DMS (Donors Message Service) за подаяние. Всеки, който има предпочитание да поддържа идеята на един от най-обичаните български футболисти, да застане до хората, борещи се с онкологични болести и да им подари вяра, може да го направи като изпрати SMS с текст DMS STAN. Цената на всяко едно известие е 1 лев.

" Вълнувам се, че Фондация " Стилиян Петров " дава още един метод за поддръжка на всички тези, които минават през тежък интервал в своя живот. Вярвам, че ще успеем да им бъдем в помощ ", разяснява Стилиян Петров.

На 6 септември, водени от Петров, международни и европейски първенци, носители на КЕШ и трофея от Шампионската лига, първенци на Англия, Германия, Италия, Шотландия и Франция, носители на Златната топка, Златната обувка и куп други звездни оценки ще се съберат в центъра на София, с цел да покажат, че по-силна от болката е единствено вярата.

" Благотворителният " Мач на Надеждата " ще бъде особено събитие за всички тези, които се борят с подлата болест. Убеден съм, че ще им дадем сили, кураж, само че най-много – вяра ", добави още рекордьорът по мачове с националната фланелка на България, представен от уредниците.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР