Фондация Стилиян Петров вече има активен DMS (Donors Message Service)

...
Фондация Стилиян Петров вече има активен DMS (Donors Message Service)
Коментари Харесай

Фондация ``Стилиян Петров`` вече има и DMS за каузата си - Надежда за онкоболните

Фондация " Стилиян Петров " към този момент има деен DMS (Donors Message Service) за подаяние, заяви.Всеки, който има предпочитание да поддържа идеята на един от най-обичаните български футболисти, да застане до хората, борещи се с онкологични болести и да им подари вяра, може да го направи като изпрати SMS с текст DMS STAN. Цената на всяко едно известие е 1 лев.

" Вълнувам се, че Фондация " Стилиян Петров " дава още един метод за поддръжка на всички тези, които минават през тежък интервал в своя живот. Вярвам, че ще успеем да им бъдем в помощ ", разяснява Стилиян Петров.

На 6 септември, водени от Петров, международни и европейски първенци, носители на КЕШ и трофея от Шампионската лига, първенци на Англия, Германия, Италия, Шотландия и Франция, носители на Златната топка, Златната обувка и куп други звездни оценки ще се съберат в центъра на София, с цел да покажат, че по-силна от болката е единствено вярата.

" Благотворителният " Мач на Надеждата " ще бъде особено събитие за всички тези, които се борят с подлата болест. Убеден съм, че ще им дадем сили, кураж, само че най-много – вяра ", добави още рекордьорът по мачове с националната фланелка на България, представен от уредниците.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР