Фондация създадена в чест на Матю Пери ще подпомага хора,

...
Фондация създадена в чест на Матю Пери ще подпомага хора,
Коментари Харесай

Фондация създадена в чест на Матю Пери ще подпомага хора, борещи се със зависимости

Фондация основана в чест на Матю Пери ще подкрепя хора, борещи се със зависимости. Близките на Матю Пери ще сепогрижат да бъде изпълнено наследството му, оповестява People.

Преди преждевременната си гибел на 28 октомври на 54-годишна възраст обичаната звезда от " Приятели ", който десетилетия наред се бореше с алкохолната и наркотичната взаимозависимост, планираше да сътвори фондация в поддръжка на хората, страдащи от корист с опиати. Сега околните на Пери ще осъществят тази фондация в негова чест.

Уебсайтът на фондация " Матю Пери " проработи в петък. Според декларацията за задачата на организацията: " Фондация " Матю Пери " е реализация на трайния ангажимент на Матю да оказва помощ на други хора, борещи се с заболяването на пристрастяването. Тя ще уважава неговото завещание, ще се управлява от личните му думи и прекарвания и ще бъде движена от пристрастеността му да промени живота на колкото се може повече хора. "

Уебсайтът на фондацията също по този начин съдържа черно-бяла фотография на Пери дружно с въодушевяващ откъс за желанието му да оказва помощ на другите.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР