Фондация Подлезно ще превърнат подлеза при пазара Иван Вазов в

...
Фондация Подлезно ще превърнат подлеза при пазара Иван Вазов в
Коментари Харесай

Превръщат подлезите при пазара Иван Вазов“ в пространство за четене

Фондация " Подлезно " ще трансфорат подлеза при пазара " Иван Вазов " в пространство за четене и споделена библиотека. Район " Изгрев " възнамерява да сътвори младежко културно пространство на ъгъла на бул. " Драган Цанков " и ул. " Незабравка " с слагане на пейки от вида " отворена книга ". ОНЧ " А Страшимиров " - 1926 " ще сътвори юношески киноклуб, в който да членуват младежи с ползи към киното, архитектурата и изкуството, а НИМ -училище за кино и телевизия са подготвени с уроци по кино и телевизионно майсторство за младежи.

Фондация " Център за развиване на медиите " са подготвили план " Ваксинация против дезинформацията ". Фонация " Ела и ти " желаят да обезпечат достъп до атрактивни естествени забележителности на хора с увреждания като разходка с лодки в езерото Дружба, а фондация " Силата на глухите деца " ще сътвори клуб по планинско колоездене.

90 организации аплайваха с планове за финансиране по програмата измежду тях институции, професионални гимназии, училищен и студентски препоръки, районни администрации и юношески организации. 27 юношески планове ще бъдат финансирани от Столичната община по Програмата " София - град на младите и дейните "

Бюджетът на Програмата е в размер на 150 000 лв., като препоръчаните за финансиране 27 плана обгръщат всички тематики в съответните подпрограми . По подпрограма " Младите за София " ще бъдат финансирани 10 плана, в които се слага акцент на инициативността на училищен и студентски форми на самоуправление, на образования и основаване на мрежи за продан на познания и взаимопомощ, доброволчески начинания и образуване на умения на юношески водачи. Подпрограма " Моят град " включва 8 плана, в които се оферират за финансиране действия, свързани с юношески конгреси, фестивали и събития, свързани с културно-историческото завещание на града.

Подпрограмата обгръща и благоприятни условия за разнородни действия през лятната почивка за младежите, както и юношески културни пространства за личностно и кариерно развиване. Подпрограма " Споделени пространства " включва 9 плана, с които младежите демонстрират ангажираността си към дела за помощ и поддръжка на хора в неравностойно състояние, както и начинания на неправителствени организации, реализиращи действия за младежи от рискови групи.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР