Фондация Пловдив 2019 даде своя първи публичен отчет след голямото

...
Фондация Пловдив 2019 даде своя първи публичен отчет след голямото
Коментари Харесай

700 000 са гледали откриването на ЕСК 2019 по телевизията и в интернет

Фондация " Пловдив 2019 " даде своя първи обществен доклад след огромното шоу за откриването на Европейска столица на културата, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg.  Нефинансовото изражение на откриващия уикенд - 11-13 януари, в числа е впечатляващо, стана ясно от изнесената статистика.

Така да вземем за пример 600 000 души са изгледали церемонията по Българска национална телевизия, което се регистрира като безспорен връх, 100 000 души са избрали онлайн излъчването в интернет. Над 4800 са медийните изявления за събитието, отзвукът в европейските и международни медии е напълно позитивен, а фондацията не е платила нито лев за сходни публикации в интернационалната преса, регистрира изпълнителният шеф на фондацията Кирил Велчев.

Още статистика: 1100 са избрали кинопрограмата от съпътстващите събития на откриващия уикенд; 4500 души са се насладили на огненото шоу след формалната церемония; музикалната стратегия в Стария град е посетена от близо 2000 души; изложбата, отдадена на огромния Кольо Карамфилов - от откриването й досега, отбелязва рекордна посещаемост и е забелязана от близо 5000 души; огромен е ползата на мероприятията, отдадени на Йордан Радичков. Изложбата, отдадена на тютюна в Тютюневия град досега е приела1500 души, изброи и артистичният шеф Светлана Куюмджиева. 

И Велчев, и Куюмджиева благодариха на всеки един, зает със случването на шоуто, обърнаха се особено към своите доброволци - над 1100 на сцената и още 400 из разнообразни местоположения отвън нея. От фондацията ги описаха като хора с огромни сърца от всевъзможни специалности, на възраст от 7 до 70 години, над 60 от тях пристигнали в България особено за откриването, българи, завърнали се, с цел да станат част от незабравимата страст на Европейската столица на културата. 

След грандиозното откриване пък, бизнесът е засилил ползата си за партньорства с общинската фондация, посочи Велчев и анонсира първия нов партньор на " Пловдив 2019 " - ЕВН. 

Какви събития да чакат пловдивчани през февруари, както и още доста детайлности за най-важния план на Пловдив - вижте в ревюто на фондация " Пловдив 2019 ". 

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР