Фондация Осинови българско куче“ вече получи транш от 840 лева,

...
Фондация Осинови българско куче“ вече получи транш от 840 лева,
Коментари Харесай

По Коледа стават чудеса дори и за бездомните четириноги в България

Фондация „ Осинови българско куче “ към този момент получи транш от 840 лв., като парите бяха събрани посредством благотворителна акция на M&B Style . Със средствата са закупени лекарства, храни, обезпаразитяващи средства и движимости от първа нужда, заяви уредникът на акцията – Надя Кан, която работи, като доброволец във фондацията.



Освен храните, от фондацита са закупили и топли кревати за кучета, похвалиха се още работещите за идеята. Припомняме, че акцията по подкрепяне на кучета, останали без дом и грижи в България, стартира варненката Маринела Димитрова, чийто фешън бизнес е построен в Антверпен. Тя продаде 100 дизайнерски чаши по свои модели, а събраните средства, подари на определена от нея, българска фондация.



В благотворителната акция се включи и едно от известните лица на България – Маги Сидеров, която прегърна извънредно драговолно концепцията и оказа помощ за разпространяването й. В рамките на два месеца, Петел.бг осведоми своите читатели за метода, по който могат да бъдат купени бутиковите продукти, както и информация за това, по какъв начин парите ще бъдат изхарчени.

 Средствата за спасението на животните бяха събрани, след което благодарение на представителя на M&B Style за България – Кристиян Костадинов, бе сбъднат цялостният маркетинг.

 Така с общи старания, концепцията за подкрепяне на заболели и бездомни животни се трансформира в една осъществена фантазия, а най-прекрасното е, че се случи в навечерието на Рождество, показа за Петел.бг – Маринела Димитрова.



 

https://www.facebook.com/mandbstyle/?pnref=story

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР