Фондация Нана Гладуиш - Една от 8“ ще посети Бургас

...
Фондация Нана Гладуиш - Една от 8“ ще посети Бургас
Коментари Харесай

В Бургас идва програма в подкрепа на жените с рак на гърдата

Фондация " Нана Гладуиш - Една от 8 “ ще посети Бургас със своята стратегия " Сърдечни приятелки “, с цел да поддържа дамите с диагноза рак на гърдата от нашия град и региона. Канят се дамите с диагнозата да се възползват от изцяло безплатната поддръжка, която ще им даде екипът на " Една от 8 “.

На 11.07.2022 година в границите на модула " Живот с рак на гърдата “, експертите и психолозите на фондацията, ще се срещнат с дами, които сега минават лекуване, такива, които са в ремисия, както и с дами, при които заболяването е прогресирала. По време на срещата, ще бъдат показани всички аспекти на живота с рак на гърдата, както и видеа с отговори от водещи експерти в региона на онкологията, гинекологията и кинезитерапията на пациентски въпроси. Дамите ще получат на практика препоръки, ще имат опция да задават своите въпроси на експертите на Една от 8, както и да получат безвъзмездни осведомителни брошури, тюрбани, профилирани сутиени за след мастектомия и да заявят нужда от първична протеза.

За да участвате в срещата, е належащо да се свържете с " Една от 8 “ на телефон: 0878 161 718 от 4 до 8 юли сред 10:30 и 16:00 часа.

Срещата с " Една от 8 “ ще се организира на 11.07.22 от 15:00 – 17:00 часа в зала С01 (партер) в Културен дом на Нефтохимика, пл. Тройката 1 (вход откъм ул. " Христо Ботев “).

Събитието е в партньорство с Община Бургас и КОЦ – Бургас.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР