Фондация Енчо Керязов“ започва нова кампания за издирване на деца

...
Фондация Енчо Керязов“ започва нова кампания за издирване на деца
Коментари Харесай

13-то издание на Нощ на звездите“ с нова категория

Фондация „ Енчо Керязов “ стартира нова акция за търсене на деца гении за 13-то издание на „ Нощ на звездите “.

Приемането на кандидатурите започва на 10 януари и щe завърши на 10 февруари.

Нова категория „ Млади иноватори “ ще зарадва участниците тази година, с изключение на станалите към този момент обичайни " Образование ", " Изкуство " и " Спорт ", заяви световноизвестният цирков актьор.

„ Тази категория е предопределена да отличи и поддържа възпитаници, които показват изключителни умения в практическото приложение на естествени науки, математика и осведомителни технологии. Категорията " Млади Иноватори " е ориентирана към възпитаници от началното до междинното учебно заведение, които са посочили забележителна дарба да основават действителни решения посредством технологии. Добавянето на тази категория е част от уговорката на Фондация " Енчо Керязов " да предизвиква практическото образование. Фондация " Енчо Керязов " постоянно е била в авангарда на насърчаването на оценки в образованието, спорта и изкуствата. С " Млади Иноватори ", ние стъпваме напред, с цел да отдадем респект на блестящите мозъци, които освен мечтаят за бъдещето, само че интензивно вземат участие в построяването му “, обясни заместител кметът по спорта в община Ямбол.

Годишните награди са предопределени за възпитаници от I до XII клас от общински, държавни и частни учебни заведения в България. Програмата е отворена и за възпитаници със специфични просветителни потребности. Отбелязват се достиженията и оценките от международни, европейски и национални конгреси, състезания и фестивали по изкуства и спортни надпревари, в това число и проведените от Министерството на образованието и науката национални олимпиади, национални надпревари, начинания от Националния състезателен календар и от Националния календар за изяви по ползи.

На финала ще бъдат излъчени призьорите в четирите категории: Образование, Изкуство, Спорт и Млади иноватори. Те ще получат своите награди на 1 юни в зала Арена София, на публична гала в границите на международното шоу на Енчо Керязов „ Нощ на звездите “.

„ И тази година ще запазим специфичните си награди – „ Смело сърце “, която е за хора с извънредно борбен дух, които макар големите компликации реализират триумфи, както и специфичната премия „ Роден победител “, обезпечена от нашият другар и спонсор Антон Големанов в категория Спорт “, добави Енчо Керязов.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР