Фондация дава заплата между 1500 и 2500 лв. на културен

...
Фондация дава заплата между 1500 и 2500 лв. на културен
Коментари Харесай

2500 лв. заплата  на културен медиатор, работещ с бежанци, д...

Фондация дава заплата сред 1500 и 2500 лева на културен посредник, който да работи с  бежанци. Работата е в Хасковско, за предпочитане е претендентите да имат официално обучение в региона на обществените действия. Задължително е владеенето документално и говоримо на един от езиците  арабски, фарси или пущу/дари.

В хасковска област са три от центровете за бежанци в страната. Най-големият е този в Харманли, чиито жители се усилват през последните месеци. Там са настанени главно сирийци, иракчани и мароканци. В лагера в Пъстрогор са единствено афганистанци. Третият център в Любимец е на Министерство на вътрешните работи, там се настаняват всички с неустановена идентичност. 

 Сред настоящите разгласи за работни места тази седмица в профилираните уеб сайтове, е и тази за образен  мърчандайзер. Позициаята е за обект в новостроящия се Ритей  парк на международно прочут бранд. Същият обект търси и шеф.  Възнаграждения не са пососочени. 

Не е оповестена заплата и за позицията за специалист по мониторинг на капиталови планове по Програма Интеррег.  ВиК –Хасково търси систематичен админ.  

Няколко са обявите за складови служащи, като посочените хонорари са от 1200 до 1500 лв..  Правят усещане увеличаващите се разгласи за чиновници в кредитни институции
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР