Фондация „Атанас Буров“, съвместно с Райфайзенбанк (България) и Българската народна

...
Фондация „Атанас Буров“, съвместно с Райфайзенбанк (България) и Българската народна
Коментари Харесай

Иновации в банкирането: Райфайзенбанк посрещна студентите от Лятно училище „Буров“


Фондация „ Атанас Буров “, взаимно с Райфайзенбанк (България) и Българската национална банка, проведоха лятно учебно заведение на тематика „ Иновации в банкирането и Финтех “. В учебното заведение, което се организира към този момент 17 години, участваха 10 студента от УНСС, Икономически университет – Варна, СУ „ Св. Климент Охридски “и Нов български университет. Фондация „ Атанас Буров “ съхранява банкерските обичаи от 1992 година до през днешния ден, като подкрепя банковото и финансовото дело в България, провежда необятна просветителна активност в региона на банковото и финансов дело, както и образование, подготовка и специализация на фрагменти.

В рамките на самодейността Лятно учебно заведение „ Буров “ водещи специалисти на Райфайзенбанк показаха на участниците по какъв начин модерните осведомителни технологии се внедряват в бизнес развиването и практиката на банката. Фокус на презентациите и последвалите ги полемики бяха нововъведенията. Основната концепция на самодейността е бъдещите икономисти да се срещнат със експерти от практиката и да се допрян до нововъведенията във финансовите услуги и банкирането. Студентите и техните ментори от банката работиха по групи за решение на на практика проблем, който ги провокира да покажат с изключение на своите познания и умения за работа в екип.

Единственото по рода си Лятно финансово учебно заведение има за цел да приготвя студентите за реализация във финансовия бранш. Програмата е ориентирана към стимулирани и отлични студенти от последните курсове, проявяващи интерес към модерното банкиране. Преобладаващата част от приключилите учебното заведение след това стартират кариерното си развиване във водещи финансови институции или са одобрявани за стипендианти на фондацията.

Освен с присъединяване в обучителната стратегия, Райфайзенбанк поддържа фондация „ Атанас Буров “ и посредством благотворителната си самодейност „ Избери, с цел да окажеш помощ “. През 2019-а, за 11-а поредна година, Райфайзенбанк подкрепя значими за обществото планове в опазването на здравето, обществената сфера, културата, образованието и екологията.

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР