Фондация Animal Hope Bulgaria - Казанлък започва спешна кампания за

...
Фондация Animal Hope Bulgaria - Казанлък започва спешна кампания за
Коментари Харесай

Стартира кампания в помощ на бедстващите животни в Царево след наводненията

Фондация " Animal Hope Bulgaria " - Казанлък стартира незабавна акция за набиране на храна за кучета, котки и селскостопански животни след наводненията в Царево, оповестяват от организацията във фейсбук страницата си. 

От фондацията показват, че поддържат контакт с Община Царево и с локални поданици. По тяхна информация има доста издавени животни, само че има и кучета, които са съумели да се отвържат и да се спасят от водната буря. От казанлъшката организация прецизират, че на този стадий ще бъде събирана храна единствено за животни, а след удостоверение от администрацията в Царево, по всяка възможност ще стартира и събиране на хранителни артикули за потърпевшите жители. 

В Казанлък дарения могат да се оставят във ветеринарна лечебница „ Зоовет “, ветеринарна лечебница „ Том и Джери “ и зоомагазин „ СОМА “. Стара Загора също се включва в акцията, като координатори за там ще са Фондацията за отбрана правата на животните “Черно-бял ”, а дарения ще се събират в зоомагазин „ Zooland 2 “ и ветеринарен център Стара Загора.

От " Animal Hope Bulgaria " - Казанлък, показват още, че чакат и други да се включат в самодейността. Актуални детайлности за акцията, както и банкова сметка, на която също могат да бъдат направени дарения, са оповестени на фейсбук страницата на фондацията.

От организацията допълват, че чакат информация от Община Царево и от избавителните екипи на място за бедстващи животни, на които ще се опитат да окажат помощ. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР