Фондът, който управлявах заедно с моите партньори, е създаден през

...
Фондът, който управлявах заедно с моите партньори, е създаден през
Коментари Харесай

Даниел Лорер: Аз и съпругата ми не сме в конфликт на интереси

" Фондът, който управлявах дружно с моите сътрудници, е основан през 2018 година Нито моята брачна половинка, нито господин Петков и господин Василев имат общо с неговото основаване, нито с нашето избиране за ръководещи на този фонд. Процедурата се ръководи от Европейския капиталов фонд и българската администрация не взе участие в нея ", изясни още Лорер.

По думите му Фондът на фондовете няма нищо общо с програмата " Джеръми ", където неговият фонд съществува.

В ефира на bTV едно от лицата на партията на дуото от " Харвард " заприказва за целите на групировката. Един от главните е в секторите правораздаване и стопанска система. Според Лорер гарантирането на ефикасни механизми за надзор ще обезпечат и здравословна среда за развиване на българския бизнес.

Лорер бе безапелационен - няма политически инженеринг при основаването на плана и зад него не стои президента Румен Радев.

" Амбицията ни е да работим с хора и от ляво, и от дясно. Представители на разнообразни партии, които споделят възгледите ни. за ГЕРБ и Движение за права и свободи въпросът е комплициран. Пред тях има доста тежки избори. Движение за права и свободи би трябвало да кажат одобряват ли глобите по " Магнитски ". Тяхната позиция дава отговор на въпроса. Проблемът с ГЕРБ е същият - одобряват ли, че това, което се е случвало през последните години, е проблематично ", уточни още Лорер.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР