“Фонд Култура е финансирал шоу с транссексуални с 93 000

...
“Фонд Култура е финансирал шоу с транссексуални с 93 000
Коментари Харесай

Нинова потресена: С нашите пари се плаща на шоу с травестити

“Фонд " Култура " е финансирал шоу с транссексуални с 93 000 лева Потресаваща вест. Фондът е основан да подкрепя и подтиква развиването и разпространяването на българската просвета и нематериалност. Кой реши, че транссексуално шоу съставлява българската просвета?

И кой ще ми каже в този момент, че тематиката за джендър идеологията не е настояща? Та тя към този момент се е трансформирала в държавна политика. Министерство на образованието финансира и утвърждава учебници за 6-ти клас със задания децата да разискват друга полова ориентировка. Министерство на културата финансира и утвърждава транссексуални планове.

През това време огромни имена на българската просвета и нематериалност живеят в мизерия и беднотия.

Съюзите на писателите, на художниците, на музикалните дейци, на артистите и други се чудят по какъв начин да оцелеят. Читалищата се разрушават. Читалищните дейци изнемогват с минимални заплати, а децата играят национални танци и пеят национални песни измръзнали в студените салони. Културата ни е спасявала в най-тежки и мрачни времена. Тя в никакъв случай не е добре финансирана.

Ние постоянно сме желали да се заделя 1% от Брутният вътрешен продукт за нея. Стефан Данаилов, Бог да го елементарни, го направи като министър. А през днешния ден какво?

С нашите пари, на всички ни, плащаме, с цел да учат децата ни, че не са момчета и девойки и с цел да убиват най-ценното, което имаме като народ - културата и духовността.

Подкрепете ни с номер 1 в бюлетината, тъй като единствено Българска социалистическа партия се опълчва на джендър идеологията в учебните заведения. Само ние два пъти в Народното събрание стопираме такива закони. Много мощни и авторитетни хора и организации се изправят против нас. Само с ваша поддръжка и повече депутати ще успеем, тъй като всички други партии гласоподават за джендър идеологията. Да спасим децата си и да съхраним българската просвета и нематериалност. ”

Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по време на заключителната среща на листата на коалиция „ Българска социалистическа партия за България “ в Ловеч. На срещата участваха oще лидерът на листата на „ Българска социалистическа партия за България “ в 11 МИР Ловеч – Ирена Анастасова, секретарят на Изпълнителното бюро на партията Вяра Емилова, вторият в листата - Минчо Казанджиев, както и всички претенденти за народни представители от листата на социалистите в региона, кметът на Троян – Донка Михайлова, кметът на Летница – доктор Красимир Джонев и членът на Народно събрание на Българска социалистическа партия Веска Ненчева.

 

 
 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР