Фолзвездата Мария очевидно ще го играе миротворец и благотворител до

...
Фолзвездата Мария очевидно ще го играе миротворец и благотворител до
Коментари Харесай

Ще настъпи ли мир в Къщата на ВИП Брадър?! Проляха се кофи със сълзи, но накрая Мария....

Фолзвездата Мария явно ще го играе миротворец и благотворител до края а шоуто. Тази вечер тя поръча всичките си вечери, на които е имала право, само че не се е възползвала, с цел да събере на масата всички съквартиранти, написа Пик.

 

След злостна борба сред братята и началник Петров, Мария седна в изповедалнята, разрева се и разгласи, че ще се бори всички да са дружно, да си облекат хубавите облекла, да се разпилян с хубавите си парфюми и да се обичат. 

После чалга певицата повика братята и им разгласи желанието си, извини се на началник Петров и двамата плеснаха, па се прегърнаха. Двамата се караха грубо, при което Мария му разгласи в очите: „ Никой не те харесва, даже и гилдията ти! На такива като теб съм плащала заплатата… “„ По петима са ми готвили, тъй като добре се оправям. И до момента в който ми сервират, ти си откъм гърба, нали. Плащам заплати на готвачи. Никой не те харесва, нито от гилдията, нито в този момент в Къщата. Неуспехите са те умъртвили “, добави тя.

Мирът настава, откакто Петров нагруби Ваня Щерева и Джулиана Гани, които се разреваха. Мария го назова енергиен върколак, а след това заплаши, че ще го съди. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР