Фолкзвездите Деси Слава и Преслава ще се явяват на разпити

...
Фолкзвездите Деси Слава и Преслава ще се явяват на разпити
Коментари Харесай

Деси Слава и Преслава се оказаха в основата на две фатални трагедии със загуба на човешки животи!

Фолкзвездите Деси Слава и Преслава ще се явяват на разпити в съда поради убийствата на пътя, породени от водачите им. Преслава към този момент е давала показания, само че евентуално ще се наложи още веднъж да го направи, защото делото бе върнато за ново разглеждане, Тази седмица обаче потегли процесът против водача на Деси Слава, която също ще бъде призована на идващите съвещания, написа " Телеграф ", представен от Блиц.

``
реклама

9 септември 2016 година ще остане черна дата за Деси Слава, защото младеж издъхва в ръцете й на пътя Бургас-София.
Предишната нощ певицата била на присъединяване във Варна и на разсъмване тръгнали към столицата, само че решили да минат през Бургас. 

В към 6 часа сутринта лимузината, ръководена от Димитър Илиев, към този момент летяла по автомагистрала " Тракия " край Карнобат. 

Внезапно на шосето изскочил човек, а водачът не съумял да спре и го помел. Тялото на блъснатия мъж изхвърчало настрана и се стоварило върху крайпътната мантинела. Желязото прерязало грубо крайници му и той умрял от кръвозагуба. 

Убитият пешеходец е 20-годишният Божидар Кайлов от Карнобат. До момента по този начин и не е открито какво е правил младият мъж в извънредно ранния час на автомагистралата, надалеч от обитаеми места. Експертизите по делото са открили, че автомобилът, в който е била и певицата Деси Слава, се е движел с позволените 120 км/ч. Возилото е било на към стотина метра разстояние от пешеходеца, когато той тръгнал да пресича платното. 

Според движимостите лица не е ясно дали водачът въобще е съумял да види мъжа, защото имало гъста мъгла и видимостта в този час е била мощно понижена. Тази недостатъчност употребява отбраната на подсъдимия, с цел да изиска от съда да върне делото на прокуратурата за още следствие. 

По време на съвещанието в Бургаския областен съд стана ясно, че певицата и водачът й са се притекли на помощ на блъснатия мъж, обадили се и повикали кола за спешна помощ. 

" Опитали са се да му оказват помощ, само че контузиите са били доста тежки и съдбовни и той е умрял. Деси Слава го е държала, умрял е в ръцете й ", описват осведомени със случая. Когато медиците и служителите на реда пристигнали, индивидът бил умрял, а певицата го държала цялата в кръв и ридаела. След случая тя изпаднала в потрес и дълго време отказвала да се качи в автомобил. Малко след злополуката фолк дивата се разделила с водача си, само че запазили другарски връзки. 

Според осведомени Димитър самичък избрал да напусне работа и отказал повече да кара. Деси Слава не пристигна на първото правосъдно съвещание. Тя обаче евентуално ще бъде призована като очевидец на по-късен стадий в процеса. Следващото съвещание е планувано за 21 март. 

През октомври 2016 година, месец след случая, Деси Слава пусна баладата си " И това ще преживея ". Тогава никой не подозира, че има причина русата хала да скрие знойните си форми в плътни черни облекла, ръкавици, шапка и да театралничи с скръбен израз на скалистия морски бряг. Сега стана ясно, че песента е била отдадена на жертвата в злополуката. 

Предстои насрочване и на ново съвещание по делото против водача на Преслава - Иван Сарафски. Той е упрекнат в това, че на 6 декември 2014 година по несъобразителност е предизвикал гибелта на 84-годишния Петко Петко, като действието е било осъществено с лек автомобил " Ауди " на пешеходна пътека на бул. " Христо Ботев " и деецът е избягал от местопроизшествието. Заедно с него са упрекнати още някогашният чиновник в Пътна полиция Костадин Илиев, Тихомир Монев, Борислав Ташев и Сергей Джамбазов. 

Миналата година всички те получила разнообразни присъди, само че откакто ги апелираха Апелативният съд в Пловдив ги анулира и върна делото за ново разглеждане от различен правосъден състав заради позволени процесуални нарушавания. В момента делото тече отначало, с разпит на очевидци и движимости лица. 

Интересното е, че Иван Сарафски и Борислав Ташев са баджанаци, защото живеят на фамилни начела с две сестри - Виктория и Марина Карушкови. Като очевидци, които имат връзка с обвинените, те се възползваха от правото си да не дават показания пред съда. същото направиха дамите на другите трима обвинени. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР