Фолкзвездата подготвя сигнал до прокуратурата, че е тормозена и дори

...
Фолкзвездата подготвя сигнал до прокуратурата, че е тормозена и дори
Коментари Харесай

Избра Грешната Кака! Софка Закопа Гринго С Най-Бруталния Удар Под Кръста!

Фолкзвездата приготвя сигнал до прокуратурата, че е унизена и даже заплашвана със гибел от мургавия принудител, с който се раздели единствено преди месец – отбелязва изданието.

Още преди седмица Софи Маринова се е срещнала със столичен юрист, с цел да търси съвет и подпомагане от него по какъв начин да действа с Гринго.
„ Той ме заплашва със гибел по телефона, споделя, че ще даде 100 лв. на някой да ми лисне киселина. Идва с 20 мутри по мои участия да ми прави проблеми, тормози и сина ми Лоренцо “ – жалвала се пред юриста Софка.

Засега обаче Софи Маринова се колебае да пусне ли публично жалбата до прокуратурата против Гринго, защото нейният сигнал автоматизирано ще прати айтоския мачо назад в пандиза. Той е с пробационна присъда с 3-годишен изпитателен период за рекет над предприемач.

Софи Маринова и Гринго бяха женени единствено за 2 месеца

Според признатите неотдавна промени в Наказателен кодекс Гринго е заплашен със затвор от 3 до 7 години за това, че е възбудил състоятелен боязън за живота и здравето на досегашната си брачна половинка Софи Маринова и нейните близки.
В своя отбрана Гринго твърди, че не е удрял Софка и няма виновност за счупването на ръката й. Той е уверен, че отново ще се събере с ромската звезда и проблемите им ще останат в предишното. Засега обаче те са в настоящето…
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР