Фолкзвездата Емилия изненадващо обяви, че е направила песен с изпълнителя

...
Фолкзвездата Емилия изненадващо обяви, че е направила песен с изпълнителя
Коментари Харесай

Емилия обяви нещо изнедадващо за нейните фенове

Фолкзвездата Емилия изненадващо разгласи, че е направила ария с изпълнителя на паметните шлагери " О, Каролайна “ и " Мистър Бомбастик “ - Шаги. Тя анонсира плана в обществените мрежи, като пусна няколко фрагмента от видеото. " Те са направени в киноцентъра в Бояна “.

Мечта

" Една моя фантазия се сбъдна. Една ария, която е продължение на всичко друго и щуро, което ви представях през миналото време. Shaggy, Costi и Емилия - Dja Dja. Винаги съм желала да видя името си до подобен реализатор от такава големина. Една моя фантазия е към този момент действителност. Споделям ви я от сърце. Имам да благодаря на доста хора за тази неповторима ария, само че може би в идващия пост. Сега просто желая да споделя насладата си и щастието от музиката, която имам опцията да върша. Очаквайте Dja Dja в YouTube emilia.online ", написа към фрагментите ангелогласната изпълнителка.

Връзка

" Повече от две години го приготвяме този план. Никога не съм казвала в изявленията с кой реализатор бих желала да направя дует. С Кости Йонита работя по международните планове и нормално, като създадем ария, решаваме с кого е най-подходящо да я запишем. Тази е тъкмо подобен вид, реге, а те са другари от дълго време, имат доста общи песни, даже сега имат настоящ взаимен шлагер и той направи връзката “, описа пред " Телеграф “ Емилия, до момента в който инсталира рецитала си от " Пирин фолк “. Видеоклипът е сниман в Ямайка и у нас, в това число и когато Шаги беше за концерт в София предходната година. " Готов е, вършим дребни корекции и тези дни ще излезе “, добави още звездата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР