Фолкзвездата Анелия и естрадният ас Васил Найденов изпратиха абитуриенти тази

...
Фолкзвездата Анелия и естрадният ас Васил Найденов изпратиха абитуриенти тази
Коментари Харесай

Хайлайфът на абитуриентски бал: Анелия изпрати Ивон, Ясен Козев събра жените си, шеф Манчев готви за доведената щерка

Фолкзвездата Анелия и естрадният ас Васил Найденов изпратиха зрелостници тази година.

Изпълнителката на шлагера „ Погледни ме в очите “ пожела на щерка си от предприемача Коко Динев - Ивон Динева: „ На добър път, пораснало дете. Живей, граби от живота с цялостни шепи, само че с разсъдък, бит, вярвай и не спирай да мечтаеш. Обичам те! “. Преди да загуби гласа си, Кеца съумя да отиде на абитуриентския бал на своя кръщелник. „ Когато си зрелостник, а кръстникът ти е великият Васил Найденов. На добър час, Дани! “, похвали се баща му, който е измежду известните диджеи в София.

Популярният готвач началник Иван Манчев, който води две от хитовите кулинарни излъчвания на NOVA “Черешката на тортата “ и „ Кошмари в кухнята “, подготви празнична софра за бала на доведената си щерка Елина Бека, която му е и кандидат-снаха, защото има връзка със сина му Христо. Именно младите са срещнали родителите си, само че по този начин се случило, че и сред тях пламнала искра и от сватове се трансформирали в гаджета. Абитуриентката е избрала красива бяла рокля, която някои са оприличили на булчинска.

Балът събра още един любовен триъгълник - композиторът Ясен Козев, ръководител на Управителния съвет на Музикаутор, отпразнува завършването на сина си, който носи неговото име. На тържеството бяха и двете му съпруги - актуалната Гери Турийска и някогашната - Йоана Захариева-Йоко, писа Телеграф.

Писателят Александър Секулов, създател на един от най-гледаните театрални спектакли „ Народът на Вазов “ в Народния, също черпи за зрелостник. „ Александър Александров Секулов влиза в Живота “ - написа към фотографията на своята горделивост един от най-големите ни модерни драматурзи.

„ Обичам Хераклитовото “Всичко тече, всичко се трансформира ”. Не рядко ми дава смисъл, очакване, вяра. Дъщеря ни Божана Кацарова, дете на любовта и отгледана с внимание и дълбока любов от двама ни с Танко, през вчерашния ден беше абитуриентка. Празникът ни вкъщи бе прекрасен и отдаден на пътя, който й следва. Стана ясно, че абитуриентските балове не са това, което бяха. А и животът е цялостен с надалеч по-смислени и значими вероятности. Горди сме, че тя е измежду хората, които ги осъзнават и ги избират. А и е красива. На добър час! “ - написа към фотография от бала на наследницата си джаз певицата Мирослава Кацарова.

Моделката и актриса Деси Зидарова отпразнува завършването на сина си Виктор. Красавицата изпрати зрелостника, облечена в елегантна рокля на известния лондонски дизайнер Давид Кома. Момчето приключило с отличие строителния колеж и му следва да кандидатства архитектура.

Черен костюм избра за абитуриентския си бал синът на президента Румен Радев - Георги. Той приключи XII клас в столичното 138-о СОУ за западни и източни езици " Проф. Васил Златарски “. Преди балната вечер на Радев-младши със съучениците му в столичен хотел цялата фамилия на зрелостника се събра на церемониален обяд в ресторант в София. Майка му Гинка сияеше в зелена публична рокля, а сестра му Дарина не изневери на стила си и се появи с феерична младежка лилава рокля. И до момента в който някогашната жена на Радев се бе натъкмила с елегантни обувки на висок ток, дъщерята на президента още веднъж избра да бъде със спортни бели кецове. И двете дами обаче бяха с професионален макиаж и прически.

Детето-чудо от Детската Евровизия Крисия Тодорова порасна и тази година е абитуриентка. Тя даже бе избрала красива рокля благодарение на майка си и по-голямата си сестра Тифани, която към този момент е студентка в София. Но сред два от лайфовете на хитовото шоу на NOVA “Като две капки вода “ певицата научи тъжната новина, че баща й Марин си е отишъл след инфаркт. Тя намерила сили да приключи присъединяване си в музикалното предаване, само че поради фамилната покруса изобщо ни й е до тържества.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР