Фолкзвездата Андреа си е намалила бюста, разкри пред Телеграф“ самата

...
Фолкзвездата Андреа си е намалила бюста, разкри пред Телеграф“ самата
Коментари Харесай

Андреа си намали бюста: По-леко ми е, а и не е модерно

Фолкзвездата Андреа си е понижила бюста, разкри пред „ Телеграф “ самата тя.



Дълги години русокоската възбуждаше почитателите с голямо деколте, което обаче остана в предишното за смут на цицоманите. „ С по-малките гърди към този момент ми е по-леко, а и огромните към този момент не са съвременни “, съобщи пред вестника някогашната пайнерка. Тя не може да нахвали доктора, който я оперира в Турция - доктор Онур Егемон. „ Той е просто номер едно “, безапелационна е Теодора Андреева, както се води по персонална карта звездата.

От известно време тя към този момент не се тормози да демонстрира минусите си в обществените мрежи и разгласява фотография по бански , на която се виждат белезите от намаляването на гърдите.

Въпреки че всекидневно радва мъжете, публикувайки свои разголени фрагменти в профилите си, Андреа е подложена и на рецензия, евентуално от дамите, които й завиждат.

„ Защо се снимаш гола “ - я запитаха в следващата анкета в Инстаграм.



А тя отвърна: „ Защото мога да си го разреша! Ти за какво не питаш Карлеуша, която е майка на три деца и по-възрастна от мен, за какво го прави “. Елена Карлеуша е нейна колежка в Сърбия, която от години се съревновава с Цеца Величкович за първото място в комшийската чалга. За разлика от вдовицата на Аркан половинката на футболиста Душко Тошич не залага единствено на шлагери, а и на много предизвикателни снимки. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР