Фолксваген удари Форд в Кресненското дефиле, леко пострада румънкаФолксваген Поло

...
Фолксваген удари Форд в Кресненското дефиле, леко пострада румънкаФолксваген Поло
Коментари Харесай

Фолксваген удари „Форд” в Кресненското дефиле, леко пострада румънка

Фолксваген удари „ Форд ” в Кресненското дефиле, леко пострада румънка
Фолксваген „ Поло ” навлезе в насрещната лента и се блъсна в задната част на „ Форд ” с румънска регистрация на ГП Е-79 в Кресненското дефиле. Леко е потърпевша румънска гражданка, съобщи кореспондентът на БГНЕС за района.

Пътният случай стана към 18.10 ч. на входа на бензиностанцията в дефилето.

Младеж, ръководещ фолксвагена, движещ се от Симитли към Кресна на прав сектор вижда, че червен автомобил понижава пред него, с цел да завие наляво към бензиностанцията. Водачът на „ Поло ”-то натиска спирачки, само че автомобилът сервира е навлиза в насрещната лента.

В това време откъм Кресна, в посока Симитли се движи „ Форд ” с румънска регистрация. За да избегне удара с навлезлия в лентата и на придвижване „ Фолксваген ”, румънската лидерка отбива към отбивката за нахлуване в намиращата се в дясно от пътя бензиностанция. Въпреки това фолксвагенът удря с предната си част задницата част на форда.

Според лидерът на фолксвагена завиващото наляво „ Рено-Клио ” влиза в бензиностанцията, зарежда и продължава пътя си, без да се поинтересува какво става с провокираната от него злополука, макар че в автомобила му няма удар. На това място левия завой е неразрешен, защото линията от ляво му е непрекъсната. Изпреварването е позволено единствено за движещите се в посока Симитли.

Версията на лидера за „ аления ” автомобил се обяснява от полицията.

С кола за спешна помощ на ФСМП-Симитли потърпевшата 48-годишна румънка, която е пасажер в автомобила, е превозена за МБАЛ-Благоевград със подозрения за фрактура на ръката.

Движението не е спирано, защото ударът е станал на входа на бензиностанцията. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР