Фолкпевицата Софи Маринова подари лъскав черен джип за 18-годишнината на

...
Фолкпевицата Софи Маринова подари лъскав черен джип за 18-годишнината на
Коментари Харесай

Софка подари джип на Лоренцо, стана пълнолетен - slava.bg

Фолкпевицата Софи Маринова подари бляскав черен джип за 18-годишнината на сина си Лоренцо. „ Спомням си деня, в който чух, че Бог ще ме подари със наследник. Не мога да не помни мига, в който те зърнах и разбрах, че ще дам живота си за теб! Ти си моята горделивост и моят свят “, показа Софка пред „ Телеграф “.

Партито по случай пълнолетието на Лоренцо се е състоя в столичен клуб предходната вечер. Софка разкри, че не е имало доста посетители – към 50 души от най-близкото им обграждане. Сред тях била и колежката й Лия дружно със брачна половинка си. Двете фолкпевици са близки приятелки от дълги години и доста се обичат и почитат. Сред гостите бе и дъщерята на Бони.

Самата Софи Маринова се бе постарала да изпипа всичко за незабравимото прекарване на своя наследник, само че по проект не трябвало да участва, с цел да може Лоренцо да се радостни с връстници. В разгара на купона обаче се появила като изненада и незабавно запяла "Честит рожден ден " за своята горделивост.

След което поканила Лоренцо и всички посетители на открито сякаш, с цел да гледат зарята, само че и да му подари подаръка. Единственият наследник на Софка незабавно се качи в новото возило и се изкефи на придобивката.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР