Фолкпевицата Роксана призна пред Венета Райкова, че е простила на

...
Фолкпевицата Роксана призна пред Венета Райкова, че е простила на
Коментари Харесай

Роксана: Простих на Софи Маринова и Стораро

Фолкпевицата Роксана призна пред Венета Райкова, че е дала прошка на Тони и Фики Стораро, като и на Софи Маринова, че не са пристигнали на сватбата й .

Припомняме, че тя подвигна обилна венчавка през юли тази година, а в задатък разгласи, че известните й сътрудници сигурно ще я уважат. Това обаче не се случи и с днешна дата фолкаджийката признава, че Софка доста й е липсвала на този празничен ден.

„ От дете мечтаех да съм като нея, след това се запознахме и аз бях доста щастлива”, върна се в спомените си Роксана. Тя обаче към този момент е дала прошка отсъствието на огромните звезди от сватбата й.

„ Имали са задължения, това ни е работата”, махна с ръка Роксана. Тя описа по какъв начин след раздялата й с първия й мъж Тони Стораро й се обадил и предложил помощ, даже финансова.

„ Този му жест е по-голям от отсъствието му от сватбата”, философства Роксана. Тя е щастлива с новия си мъж Александър и сина си, който носи името на баща. Разчита на поддръжката на свекърва си, която е анулира в грижи за бебето. Роксана призна, че била в следродилна меланхолия, само че съумяла да се оправи с нея отново с помощта на свекърва си.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР