Фолкпевицата Роксана и съпругът й Александър решиха да подложат брака

...
Фолкпевицата Роксана и съпругът й Александър решиха да подложат брака
Коментари Харесай

Само в "ШОУ"! Фолкпевицата Роксана разкри колко пари харчи месечно и призна, че е...

Фолкпевицата Роксана и брачният партньор й Александър взеха решение да подложат брака си на тестване, включвайки се в предаването „ Смени дамата ”. Там видяхме, че благоверният на фолкпевицата е доста подвластен от нея и тя даже избира с какво да се облече. Новата жена на Александър му спретна пикантен скандал за мързела и нехайството към фамилията, до момента в който Роксана разчупи брачна половинка си по заменяне и от върл съперник на фолка го накара да играе кючек на сцената на столичен клуб. Ето какво показа гласовитата звезда за читателите на „ ШОУ ” след излъчения епизод по бТВ.

- Роксана, видяхме в „ Смени дамата “, че командориш твоя брачен партньор Александър.
- Чак да командоря - не! В „ Смени жената” командвах непознатия брачен партньор. Аурата ми е на човек, който като каже нещо, доста мъчно може да ми се размъти водата. Обичам аз да съм отговорна за грешките си, а не някой различен. Свикнала съм от дребна да взимам решения сама, да не чакам поддръжка и някой да ме бута отнякъде, сама да си върша пътя в живота. Поради тази причина, давайки тил на цялото си семейство, аз станах титуляр. Казах и на другата жена в предаването – Ина, че и с нейния мъж да съм, който е някогашен наемник от Френския легион, отново ще предвождам. Няма по какъв начин да бъда по-ниска от тревата, когато мъжът викне. Извинявай, аз не мога да бъда боец.


Роксана заведе новия си мъж на чалготека

- Наистина ли Александър не може да взема самичък решения и ти му казваш даже по какъв начин да се облича?
- Той е прекомерно суетлив и не може да избере облекла, с които да излезе. Просто желае да бъде по-красив и по тази причина се допитва до мен. Той е на 26 години, а аз съм в живота му от година и половина – през останалото време не съм била до него, с цел да му споделям с какво да се облича. Сам е взимал решенията. Сега съм му сериозна опора. Не е чак по този начин, както го изкарват хората.

- Имаш ли от време на време възприятието, че си му като майка, а не жена?
- В никакъв случай не мога да се усещам като негова майка. На нас разликата ни е шест години, не 30. Не се държа с него като майка, а като по-разумен човек. Била съм на тези години и знам какво е. Тогава си по-сприхав, взимаш неверни решения и по тази причина виждам да предотвратя такива неща. Но никога не се държа като негова майка. Той е толкоз мъчен темперамент, че самата му майка не може да го овладее на моменти, камо ли аз.

- Някога била ли си във връзка, където са те командвали и ти си слушала?
- Никога! На 32 години съм и нямам подобен случай, в който някой да ми споделя какво да върша и да се постанова. Напротив, постоянно са се вслушвали, тъй като са знаели, че на 90% моето мнение или съвет са безусловно верни.

- В предаването призна, че сте неразделно дружно и не му разрешаваш да се вижда с другари. Смяташ ли, че това е формулата за благополучен брак?
- Ние не си го разрешаваме един на различен. Не мога да кажа, че не излиза самичък на кафе. Всяка заран става и излиза самичък, тъй като аз не обичам да пия кафе на открито. Но да излезе да се забавлява на дискотека без мен – не! Въпреки че преди известно време пътувах в чужбина на участия и бях без него. Една седмица е имал време да прави каквото си желае. Самият той не е поискал да излезе, не се е забавлявал. Значи на него не му е хубаво без мен. Каза ми, че през времето, в което ме е нямало, той е нараснал цигарите с две кутии повече.Сами си направете сметка по какъв начин се усеща, когато ме няма.

- Как се почувства, когато мъжът от другото семейство не те разпозна? Имаш ли комплекси на тази тематика?
- Нямам безусловно никакви комплекси. Има известни хора, които аз самата не познавам. Случвало се е да се срещна с тях и чак по-късно да схвана кои са те.
Искам да кажа, че не съм уверена, че той не знаеше коя съм. Дадох опция да ме опознае и по-късно да даде мнение. Каза единствено суперлативи, което може единствено да ме радва. Най ме зарадваха думите му: „ Ако тя е попфолк певица и аз не съм я разпознал, значи тя е друга от масата, която аз съм виждал”. За мен това е задоволително.

- Наистина изрази отрицателно мнение за попфолка и че оприличава всички фолкпевици на порноактриси?
- Не мога да го укорявам за мнението му, защото в този отрасъл сме си го създали сами. Не мога да отрека, че имаме певици с такива клипове. Някои от нас имат такова поведение в клиповете си, тъй че той има цялостното право да го приказва това.

- Често ли се сблъскваш с такива предубеждения?
- Не бих споделила. Хората виждат в мен едно пеещо момиче и това чакат от мен. Не мога да пострадвам от общото разбиране за попфолка, тъй като страната ни е такава. Те хората поставят и всички роми под общ знаменател. Всеки си носи главата на раменете и дава отговор за дейностите си. През шестте години, откогато съм известна, съм построила един облик и в случай че съм се държала като лека жена – ще ме назовават по този начин, в случай че не съм – значи не съм такава! На международно равнище има певици, които се събличат, това не може никой да го спре.


Певицата наложи ред в дома на Пеньо

- Колко приблизително е месечният бюджет, с който разполагаш и би ли се лишила елементарно от лукса и удобствата, на които си привикнала, откогато си известен реализатор?
- Кой естествен човек ще желае да се лиши от уюта си?! Няма да приказваме за лъскотии и пари! Колкото има, толкоз харчим. Опитваме се да пестим, да имаме неща зад тила си и да дам всичко на фамилията си, с цел да се усеща и живее добре. Не знам хората по какъв начин са го възприели това... Някои неща излязоха от моята уста и по тази причина по този начин реагираха. Казах, че мъжът ми си сменя маратонките през три дни, пък другия мъж си купувал три пъти в годината облекла. Това не значи, че имаме милиони левове. Маратонки по уеб страниците има и за 60 лева Не съм човек, който робува на марки и съм срещу да се дават хиляди левове за облекла. И нещо по-евтинко да е, щом ти стои добре, е задоволително. Нещата не опират до това какъв брой сме богати или не сме. Пожелавам на всички да са богати в душите си, пък към този момент Господ каква орис е отредил за всеки от нас... Едни имат доста пари, други по-малко, а някои нямат изобщо.

- Колко гърла чакат на теб? За какъв брой индивида от фамилията си поела грижа?
- Много сме (смее се)! За всички се грижа. Не споделям, че всеки ден ги запитвам какво ще ядат и какъв брой пари са им нужни да отидат до магазина да си напазаруват! Но за проблемите, за сериозните неща, всички се обръщат към мен. Може би татко ми е прав, когато споделя, че се мисля за слънце, което може да огрее всички. Докато се усещам слънце и че мога да ги огрея – ще го върша. Когато усетя, че стартирам да ставам луна, а не слънце и че не мога да грея толкоз, може би ще се спра. Докато мога да изкарвам пари, няма да спра да се грижа за тях. Те са моето семейство.

- Похвално е, че не си не запомнила от кое място си тръгнала, кръвните си родственици и мизерните времена!
- Родила съм се доста признателен човек и благодаря на родителите си, че са ме основали такава. В нито един миг не мога да не помни от кое място съм тръгнала. Помагам на хора, които даже не познавам. Преди няколко дни получих известие: „ Здравей. Детето ми има потребност от помпа и нямаме пари да я вземем”. Тази помпа коства 54 лева В момента, в който разбрах, че това не е подправен профил, направих всичко допустимо фамилията да има тази помпа.
Не мога да не помни обстоятелството, че съм желала облекла от приятелки. Ние с моята майка сме си правили бюджет за дребните неща – ориз, сол, пипер... Започнала съм да работя 13-годишна. Почти съм нямала детство. Докато приятелките ми играеха на национална топка извън и си разменяха кукли, аз към този момент бях пораснало момиче, което се грижеше за фамилията. Затова се пробвам на моите деца да дам безусловно всичко и да си имат своите детски грижи. В никакъв случай не желая да се занимават с огромните! Няма по какъв начин да не помни от кое място съм тръгнала!

- Точно това очевидно те е направило мощен човек, който минава през компликациите с лекост...
- Винаги съм казвала, че Господ има избраници и аз съм една от тях.

- Може би си най-канената звезда в Европа. Имаш ли пояснение за какво българите в чужбина толкоз доста те боготворят, а в България сякаш не си толкоз оценена?
- Много пъти съм си задавала този въпрос и ти благодаря, че го повдигна като тематика. Всяка седмица там пълним зали с по 1000 - 2000 индивида. Всеки ден да гостувам в един и същи град, отново ще е цялостно с хора и иска ми се радват. Не мога да си го обясня това.
С Пеньо от „ Смени жената” отидохме в една столична дискотека, където заснехме моето осъществяване на „ Кеш, кеш”. Преди мен имаше реализатор. Когато влязох, беше леко замряло, хората си говореха, никой не се забавляваше. В момента, в който аз излязох за 5 минути, всички скочиха и взривиха дискотеката. Не мога да схвана по какъв начин притежателите на тези нощни заведения не го виждат и по какъв начин дават една сума пари на реализатор, на който хората седят и се клатят на столовете. Това си приказвах с екипа на предаването, до момента в който пътувахме по-късно. Питаха ме дали гостувам в този клуб. Смело споделих, че не съм имала участия в тази дискотека повече от година. И те видяха, че за пет минути направих възторг, всички станаха на крайници. Може би съм тъкмо това, което казваш – неоценена в страната си. Знам, че ще пристигна моментът, в който аз ще натрапвам разпоредбите. Няма неща, които не се връщат в този живот, и хората не би трябвало да не помнят, че колелото се върти.
Канят я в турско шоу
„ Направихме баладата „ Ще пребивавам за мига”, която я чух в осъществяване на един ромски оркестър. В един миг разбираме, че тази ария е кавър и оригинала го пее турският реализатор Алишан и е с 23 милиона гледания в Турция. Недоброжелателите незабавно алармираха в „ Пайнер” и шефът на телевизия „ Планета” Хари Яканиев я смъкна. Това е вярното нещо.
Тръгнахме да търсим аранжора на песента. Къде ли не писахме, до каква степен ли не стигнахме и няма разкриване. В един миг господин Запрянов се свърза с тях, били удовлетворени от моето осъществяване и ни оповестиха цена. Тази седмица чакаме контракта от тях, разписваме го и тези дни сме отново на ефир. Това е драмата към тази ария. Въобще не се тормозя да приказвам на тази тематика, дано моите почитатели знаят истината, защото видях огромна поддръжка и какъв брой доста желаят да върнем песента.
Аз съм си доста близка с огромната ромска звезда Джансевер, която от 20 години живее в Турция, където е направила сполучлива кариера. Боготворена е там. Миналата седмица ми се обади да ми каже, че с нея са се свързали от най-голямото турско шоу, които желали да им гостувам и да я изпея тази ария. Това за мен е огромна наслада. За следващ път в чужбина ме оцениха повече, в сравнение с в родната ми страна”, споделя Роксана.

Интервю на Красимир КРАСИМИРОВ

ЧЕТЕТЕ ТАЗИ И ОЩЕ ГОРЕЩИ НОВИНИ В НАЙ-НОВИЯ БРОЙ НА ВЕСТНИК " ШОУ ", КОЙТО ВЕЧЕ Е НА ПАЗАРА!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР