Фолкпевицата Райна, наричана още пилето на поп-фолк музиката, се е

...
Фолкпевицата Райна, наричана още пилето на поп-фолк музиката, се е
Коментари Харесай

Райна мисли да емигрира в Швейцария?!

Фолкпевицата Райна, наричана още пилето на поп-фолк музиката, се е замислила да напусне България и да заживее в някоя по-уредена западна страна, като Швейцария.

Кариерата на изпълнителката от известно време е в застой и това е една от аргументите, които я притискат да вземе крайното решение, написа вестник "ШОУ ".

В допълнение към това се появява и едно необичайно запознанство от преди към година. Не става дума за мъж, а за стара дама, с която македонското девойче се сприятелило.

Райна ходила на посетители на новата си стара приятелка в Швейцария и се влюбила в страната. Оттогава не стопира да мечтае да си стегне куфарите и да заживее умерено там.

В началото на предходната година Райна прекара два месеца в Куба, където интензивно учеше испански език. На курса се срещнала с много по-възрастна жена, пристигнала за същото от Швейцария.

Всички я считали за откачена, защото разказвала истории, които на останалите им се сторили налудничави. На по-късен стадий Райна я посетила в родната ѝ страна и схванала, че всичко, което старата дама разказвала, е самата истина.

Въпросната жена се занимавала с планиране на екокъщи и е била много богата. Пилето на поп фолка даже се решило да си купи място, на което да си построи своя желан дом.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР