Фолкпевицата Мария все пак ще бъде част от новия сезон

...
Фолкпевицата Мария все пак ще бъде част от новия сезон
Коментари Харесай

Мария иска четвърт милион от Големия брат

Фолкпевицата Мария въпреки всичко ще бъде част от новия сезон на VIP Brother против голям хонорар-четвърт милион, които до момента не е получавал никой участник.

Нейното име се завъртя измежду евентуалните участници, откакто се раздели публично със брачна половинка си Християн Гущеров, само че преди месец Отварачката разгласи, че се отказала, припомня вестник "Уикенд ". Сега обаче била подготвена да стане съквартирантка против 250 бона, само че договарянията още не са дефинитивно финализирани.

Продуцентите, съгласно други изявления, вършат всичко допустимо прага на шоуто да прекрачи и плеймейтката Светлана Василева, която е новата жена до Гущеров-младши.

През последните месеци изпълнителката показва огромна разкрепостеност по време на своите участия, както и в обществените медии, очевидно с цел да прави на инат на някогашния си брачен партньор и новата му възлюбена.



Нейните демонстрации не се връзват с облика на грижовна майка, а и тя по никакъв метод не се старае да наподобява такава.

Очаква се в риалитито да гледаме и музикалният напор на сезона - Сузанита, която ще бъде съпроводена от майка ѝ Шенай, защото е на невръстните 14 години.

Go home...
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР