Фолкпевицата Мария видимо е преодоляла неудачите на интимния фронт и

...
Фолкпевицата Мария видимо е преодоляла неудачите на интимния фронт и
Коментари Харесай

Ето кой е новият на Мара Отварачката

Фолкпевицата Мария очевидно е преодоляла неудачите на интимния фронт и още веднъж е на крилете на любовта. След като се разведе с предприемача Християн Гущеров, тя имаше няколко краткотрайни случки, които обаче не прераснаха в нещо съществено.

От няколко месеца обаче тя е хлътнала по роден предприемач, който от дълги години живее в Англия, оповестява „ България Днес “. Мария пази в загадка връзката си, за нея знаят единствено най-близките хора до изпълнителката – майка ѝ и дъщеря ѝ Марая. „ До мен има нов мъж. Никога няма да го покажа “, призна неотдавна певицата.

Според информация на изданието, новият ѝ фаворит е мастит предприемач, който ръководи няколко компании на Албиона. Въпросният мъж е много по-възрастен от миньончето, само че все пак е крепко вдлъбнат по нея. Новият на Мария също е прясно разведен и желае колкото се може по-бързо да открие още веднъж любовта.

През седмица Мария лети до Англия, с цел да прекарва време с новия си другар. Само за последния месец Мария прекара повече от 10 дни на Острова, където се любува на любовта с избраника си.
Мария е безапелационна, че е бясно влюбена в мъжа до нея. Тя към този момент е срещнала фамилията си с гаджето си и те го харесват извънредно доста. „ Научаваш се да обичаш още веднъж, когато се влюбиш още веднъж “, гласи последният статус на изпълнителката.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР