Фолкпевицата Мария тръгна с охрана, която сама вози в колата

...
Фолкпевицата Мария тръгна с охрана, която сама вози в колата
Коментари Харесай

Да се смееш ли, да плачеш ли? Отварачката го играе мутреса, ходи на фризьор с охрана!

Фолкпевицата Мария потегли с защита, която сама вози в колата си, видяха папараците  на " България Днес ".


Фолкпевицата излиза от бляскав фризьорски салон в столичния квартал " Лозенец ". Буклите й са хванати с фуркети, което навежда на мисълта, че Мария ще показва красивата си прическа по време на вечеря или някое нощно събитие.

Дори и по време на разкрасителни процедури Мара е следвана компактно от величествен гологлав охранител с голям брой татуировки по тялото. " Въоръжен " със слушалка и зорко следящ всяка крачка на изпълнителката на " Ще те побъркам ", пазачът оглеждаше периметъра към фризьорския салон прецизно, до момента в който певицата гледаше в огледалото работата на своя фризьор.

Миньончето подразни съгражданите си в родната Стара Загора и тези в София със затъмнените стъкла на първокласния си джип. Певицата, нашумяла с прякора Мара Отварачката, джитка из страната с мощното возило, чиито стъкла са тонирани до черно. На фона на жестоките произшествия в България напоследък държанието на Мария е повече от безконтролно. Тя е затъмнила всичките си прозорци, което е неразрешено по закон. За тази волност в жанр " политбюро " КАТ може да й наложи санкция или колата на певицата да бъде спряна от придвижване, разясняват специалисти. Мъжът на певицата постоянно я глези със скъпи коли. Изглежда подобен е казусът и в този момент.

Певицата и предприемачът Мирослав Мерджанов се взеха публично в края на предходната година. Светската двойка не подвигна огромна и обилна женитба, а просто подписа в гражданското. На церемонията участват едвам няколко души - близки до фамилията. Мария даже не бе в булчинска рокля.

По-рано звездната двойка прибави още една скъпа кола към автопарка си, видяха вездесъщите папараци на " България Днес ". Секси миньончето и предприемачът си купуват второ " Ферари ". Е, не е с цвят червен, както пее Трифонов, само че си е много скъпо и лъскаво.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР